lauantai 9. toukokuuta 2015

Aloitus

Tapasin tänään inspiroivan ihmisen. Aikuisen, joka ei ole sellainen aikuismainen, mukavakenkäinen tosikko, kuten itsekin luulin yli kolmikymppisten nuorena olevan.
Olen haaveillut vuosia blogaamisen uudelleen aloittamisesta, aikoinani kirjoitin kotimammatarinoita. Ihanan ja kannustavan kohtaamisen myötä tänään, päätin vihdoinkin aloittaa arkeni jakamisen teille blogiteitse.

Kuka minä olen? Millainen olen?
Pidän itseäni moniulotteisena ihmisenä, enkä voi yhteen sanaan itseäni kiteyttää. Rakas sisareni sanoisi, että olen kaikenlainen. Kaikessa kaikenlaisuudessani olen neljän lapsen äiti, opintovapaalla oleva amk-opiskelija. Lisäksi olen naimisissa ja hoidan monipäistä kissaperhettä. Arvostan kimaltelevia tavaroita ja maitokahvia. Innostun usein. Inhoan hitautta ja jahkailua.

Tervetuloa tutustumaan minuun!

Kannustuksesta kiitos Maijulle, www.pinkitkorkokengat.fi
4 kommenttia:

 1. Hienoa. On ollut kiva tutustua sinuun instan kautta. Nyt jään odottamaan, että mitä kaikkea inspiroivaa täällä keksitkään.

  VastaaPoista
 2. Itsekin odotan samaa Maiju. Minusta ei koskaan tiedä 💖💟

  VastaaPoista
 3. Ihana Taru. Olet tosiaan kaikenlainen ja rakas sisko. Mahtavaa, että blogaat taas, se on vaan yks asia missä olet todella hyvä ❤️

  VastaaPoista
 4. Wau, kiva löytää sinut täältäkin!

  VastaaPoista