lauantai 16. toukokuuta 2015

Loiskuvat kermat ja kaino pyyntöni

Meidän kaksoset on himoleipurit ja muutenkin tuouhuavaiset. Tänään oli sitten ravintolapäivä, jota me ollaan ootettu ihan sikana. Tytöt siis, itse en niinkään. Koko alkuvuoden ovat stereona vouhottaneet ja kokeilleet eri leipomuksia ja eilisillalla alkoikin sitten kunnon show. Tytöt pitivät kojuansa mummulassa, joten hienot kreemikakut olivat poissuljettu idea kuljetussyistä. 
Alunperin me olimme sopineet (eli siis minä sanoin eikä kukaan lapsi kuullut) että keksejä myydään ja näin se vaan on. Kuten aina, huonostiperustelluilla asioilla on tapana kääntyä itseään vastaan, joten tytöt olivat tehneet salaa keittiössä muffinsseja. Ja niitä keksejäkin. Ehdotukseni kermavaahdon vatkaamisesta vasta kohteessa onneksi huomioitiin, tosin metrossa loiskui viisi desiä avattua kermaa muovikulhossa, koska vatkaus ehdittiin aloittamaan kotona ennen ohjeen uppoamista :)
Salakuva
Itsehän osallistuin toimintaan taas pääasiassa seisomalla ja välillä ripeästi kävellen, jotta näyttäisin kiireiseltä. Asiakkaita oli kivasti ja kaikki myytiin. 
Itsehän olen aiemmalta koulutukseltani muun muassa valekokki, eli siis melkein valmis kokki.Päivääkään en ole niitä hommia tehnyt, enkä kotonakaan mielellään laita ruokaa vaikka osaisin. Kotiäitiaikoina tuli tehtyä kaikki itse, nyt mies hoitaa keittiöhommat tyttöjen kanssa. Onneks. 
On muuten Seppälän loppuunmyyntihalvennuksesta ostettu jakku, 5 e.


Lopuksi kaino pyyntö: Bloginihan hakee vielä muotoaan, joten kertokaa mistä toivotte minun kirjoittavan.

6 kommenttia:

 1. Ooo mahtava meininki! Kunpa meidänkin tytöt olisivat leipovaisia, kun tämä äiti ei tykkää leivoskella. Näin saisi herkkuja kuitenkin.

  Mitä mitä mitä 5e tuo ihana jakku, haluuuuuuuuunnnnn!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kun meidän Seppälä meni sulki niin sieltä sai aarteita -80%!

   Poista
 2. Itse en jaksa seurata mitään fitness -laihdutus-elän täydellistä elämää-soopaa, vaan normaalit asiat kiinnostaa! Jos menee pieleen niin sitten menee, ei kukaan ole täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess! Onneks en olekaan fitness-sisustus-ruoanlaittoihminen. Jatkan siis arkilinjalla

   Poista
 3. Onpas edullinen löytö tuo jakku,. todella tyylikäs! Valekokki. :D

  VastaaPoista