tiistai 12. toukokuuta 2015

Miksi herään kello kuusi

Mullahan on sellainen sisäänrakennettu kello, että herään joka aamu kello kuusi. Kerran viikonloppuna nukuin vahingossa kahdeksaan, josta seurasi armoton kiireentunne loppupäiväksi. Saunavuoroonkin piti juosta, vaikka hissimatkoineen kellarisaunaan pääsee alle minuutissa. Tämä tapa juontaa juurensa siitä, että kuuntelen joka aamu lempiradiotohjelmaani kuudesta eteenpäin. Mielelläni kuuntelisin Voicen Herättäjiä kymmeneen, mutta luennot alkavat pääsääntöisesti jo yhdeksältä.

Joitain ihmisiä on pohdittutanut, kuinka mulla on aina aikaa meikata ja olen parfymoituna ennen seitsemää, vaikka lapsia on monta ja mitä muita estäviä syitä niitä nyt onkaan. Mun luonnolliset kukonlauluherätykset kuitenkin mahdollistavat sen, että joka aamu saan itsekseni hillua täällä tunnin, ennen kuin menen glitteröitynä puuropöytään. 

Alkutilanne on siis tämä. Huomatkaa mittava ämpärikokoelma, paloturvallisuus huippuluokkaa!
Älkää peljästykö tekohymyä
Niin, mä olen myös tavattoman vilkas ja ehtiväinen aamuhommien lisäksi. Vanhempainilloissa ja missä ikinä vapaaehtoisia mahdollisesti tarvitaankaan, joudun istumaan käteni päälle. Olen vahingossa viitannut liian usein innokkuuttani ja ihan vaan siksi, että asioiden tekeminen myös vapaa-ajalla kiinnostaa. Olen aikoinani  vetänyt vapaaehtoisesti tyttöjen jalkapallojoukkuetta, vaikken osaa sääntöjä, enkä muutenkaan ole urheilullisesti orientoitunut.
Nyt kun koulussa on pikkaisen kiireitä superaikataululla tehtävän opinnäytetyön kanssa, en ole ottanut mitään lisähommia. Mutta mieli tekisi. Tästä pääsenkin lempiaiheeseeni: Mitähän tekemistä mä keksisin? 

Olen edelleen tilapäisesti oman kotini vankina sairaiden lasten kanssa, joten taidan höyrypestä koko talon.

Lopputulos kello 6.55

6 kommenttia:

 1. Hihhihhih. . Olet ihana! Yritän kirjoittaa sanakirjan vääristellessä sanoja ja Hih itelles. . kato nyt! Hihitellessäni! Ei Hih itelles! !? :D
  Tämä sanasto kiusaa minua!
  Olin sanomassa , että a)keräätsä ämpäreitä? ;)
  b ) ihanaa että on joku toinenkin, joka höyryää ympäriinsä. Oletko neitsyt? Hahah horoskooppi - neitsyt! Hih. Mä olen ja jukranpuikula, että se on siunaus. Huh huh. Entä nyt kun tämä neitsyt on sidottuna sairauteen ja ei saa eikä kykene tekemään mitään! ! Menin lattialle makoileen, että leikin kissan kanssa. No. Otinpa rätin mukaan ja aloin jynssäämään sitten lattian rajasta kaappien paneeleita. Että kissa leikitti itseään sitten hyppimällä saalistaen millon päätäni ja millon varpaitani. Hih

  VastaaPoista
 2. Joo, mä oon yksi niistä jotka jonottaa ilmaisämpäreitä ☺Ei vaan, noita on vaan kasaantunut ja en raaski luopua. Mä en oo neitsyt vaan kaksonen ja kaksonen. Samoin mun tytöt!
  Kerran mulla oli muuten taikasieni, sellainen ihmepuhdistaja. Hankasin kaiken. Se on ihana vehje. Tuli vaam mieleen tuosta kissanleikittämisestä, niin se mullakin alkoi se hinkkailu😊

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuuden huippu miten vinkeää ja virkistävää tekstiä. En ole aamuvirkku vaan aamut ovat kauheus, aivot tarvitsisivat hiljaisuutta, ei edes radiota, juu ei, saatikka että sieltä tulisi joku biisi. Mutta tuo tapasi on varteenotettava vinkki, hoitaa kaikki ennen kuin muut herää, ehkäpä siinä pääkin selviäisi.

  Ehkäpä himppusen olen kade, kun toisella on noin kasakaupalla ämpäreitä. Hyvä muuten jos kaikille tulee samaan aikaan vatsautauti. ;) Enköhän syöksy massavatsataudin pelossa itsekin tästä ämpärikauppaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanaikais norovirus onkin kokematta. Meillä on aina ollut silleen, että koko bändi potee eka ja sitte mä, eikä voipuneet jaksa hoitaa.
   Ihanaa, että tykkäsit mun jutusta!

   Poista
 4. Mä niin arvasin taru, että sä osaat suoltaa tätä tekstiä. Parempi tekohymy, kun ei hymyä ollenkaan.

  VastaaPoista