maanantai 11. toukokuuta 2015

Moraalisesti arveluttavaa hemmottelua

Meillähän on tämä bändi, eli perhe ollut miltei kaksi viikkoa kipeinä. Itse pääsin jo viime viikolla takaisin opiskeluihin, mutta mies ja lapset ovat poteneet koko viime viikon. No, iloinen uutinen on se, että prosentuaalisesti ainoastaan 33% perheestä sai jälkitaudin ja antibioottihoitoa vaativan keuhkotaudin. Kaksi lasta siis edelleen kipeänä ja minä kotona vuorostani.

Koska oli joutunut aiempien opiskeluhommien takia lykkäämään omaa kampaajakäyntiäni, menin omatunnon soimatessa tänään ihanan Aysen penkkiin hemmoteltavaksi. Oma isini saapui Helsingin toiselta puolelta hoitamaan lapsia, kiitos siitä. On muuten luojan lykky, kun löytää hyvän kampaajan. Sellaisen, jonka luona ei tarvitse teeskennellä viisaampaa kuin on, eikä tarvitse olla tavallista ihmistä kummallisempi. Jotenkin siinä kampaajantuolissa tulee aina avauduttua ja se on tosi tärkeätä, että kemiat pelaa. Kuten meillä. Hiuksiin laitettiin tänään laventelia, väri olisi ollut tummempi ellei minun olisi pitänyt tehdä uutta sadan metrin enkkaa juostessani lapsen lääkäriajalle.
Ihmisten ilmoilla
Kotona oli kaikki ennallaan ja ilokseni huomaan lasten jo tappelevan keskenään.  " Älä yski päälle, urpo", sanoo samasta taudista  kärsivä sisko ja aivastelee itse kaikkialle.

Appukissa kuumevahtina

8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ensi kerralla ehdin toivottavasti istumaan vaikutusajan loppuun 😆

   Poista
 3. Hei nice että sullakin on blogi :) Jään seuraamaan! :) Paranemisia sinne!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus vaikka onkin sairautta. Toivon että tauti jättää pian koko bändin rauhaan.
  Kaunis kampaus. Minun kampaajani on siinä erikoinen että aina kun tapaamme, eli kerran kahdessa vuodessa(kiitos rahatilanteen), hän purkaa mielensä minulle. Hahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sä olet sen tyyppinen että sulle tekee mieli kertoa mielen asiat. 💖💕
   Kiitos tukkakehuista

   Poista
 5. Ihanat hiukset ja laventeli on hyvä ;)

  VastaaPoista