sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Tarun kehu, paras kehu

Jotkut ehkä ajattelee, ettei aikuisena enää tarvitse juhlia synttäreitä. Minä juhlin, tosin nykyisin kotiporukoiden kanssa ja selvinpäin.
Mähän olen ollut absolutisti yli 13 vuotta, joten en muutenkaan läträile viinaksien kanssa. Kolan suurkuluttaja tosin olen. 
Tänään täytin 38 vuotta 8 minuuttia sisartani myöhemmin

Syntymäminuutillani istuin omien kaksosteni kevättanssiesityksessä itkelemässä, kun isoimmat esiintyjät baletoivat Vivaldin Allegro Non molton tahtiin.  Kenraaliharkoissahan vedin jo koeitkut ja tekstasin sisarelleni näin: Mikä klassinen biisi menee titititititi hmmmmhmmm? En saanut silloin vastausta, koska viestini oli kuulemma käsittämätön.
Täydet onnet kello 8

Perheeni tuntee minut hyvin ja sen, etten halua aamupaloja sänkyyn. Syitä on monia, joista suurin on Appukissan välitön läsnäolo ja kissan voimakkaat kinkun himot. Sain siis ihanan aamupalan ihmisten ruokailupaikalla. Ja kortit. Ja kakun. NYYH!
IHANA
IHANAMPI
Kehtaan myöntää, että syntymäpäiväni on vuoden kivoin päivä, koska rakastan itseäni. Tämä ei tarkoita samaa kuin itserakkaus tai itsensäkehunta, vaan sitä että on ihanaa, kun saan yhtenä päivänä vuodesta juhlia minua. Juu, tiedän, ettei ole suositeltavaa sanoa ääneen, että rakastaa itseänsä. SIKSI HUUDAN SEN: OLEN IHANA!

Ajattelen samalla tavalla vuoden jokainen päivä, poissulkien pms:ät. Kehtaatteko te sanoa sen ääneen, täysii?

6 kommenttia:

 1. Sä oot ihana ja onnea vielä tätäkin kautta, senkin nuori ihminen. <3 Nam mikä kakku. <3

  VastaaPoista
 2. Ja koko kakku syöty, nam! Ai nuori...

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntsää vielä tätäkin kautta. Sä oot ihana, mä oon ihana ja ollaan kaikki ihania ♡

  VastaaPoista
 4. Mä katson usein peiliin ja sanon itselleni... Vitsi mä oon hyvännäköinen... Sen ei tarvitse vastata todellisuutta, mutta nostaa itsetuntoa. Hyvä sä sä oot niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta. Itse teen kanssa tuota aivopesua: oi ku oon laiha ja oi ku on kapee perä. Tehoaa samoin ku tekohymy, aivo uskoo! Ihana Maiju!

   Poista