keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tehokasta

Mehän tehdään kaksossiskon kanssa yhteistä opinnäytetyötä. Osa koulun aikuisista pitää kuviota erikoisena ja osa on sitä mieltä, että go for it. Mulla on sellainen juttu, että jos jotain ihmistä mietityttää mun tekemiset sillä perusteella, koska niin ei ole aiemmin tehty tai onko toi nyt hyvä idis tehdä puolessa vuodessa laaja kvalitatiivinen tutkimus, niin aivan varmasti pidän pääni.
Se, että jos asioita ei ole ennen tehty tällä spiidillä ja intensiteetillä, ei tarkoita että se on mahdotonta. Toki ymmärrän, että nykyajan kuormittavuutta pelkäävässä yhteiskunnassa pyritään pääsemään kaikessa mahdollisimman helpolla. Mutta minulle tämä on helppoa. 
Sinillä ei oo silmäpusseja, koska se on saanut aina nukkua. Itselläni Pradat.

On tavallaan kaikin tavoin väärin joutua todistamaan, että amkn käyminen reilussa kahdessa vuodessa hoituu ja juu, perhe-elämä ei
kärsi ja niin, mulla on vielä kivaakin. 


Samanaikaisesti kuitenkin puhutaan voimavaralähtöisyydestä ja kuinka ne kaikilla on erilaiset. Mitä jos lähdettäisiin siitä, että voimavaroja on riittävästi, eikä siitä että mitäs jos ne loppuu?
Ilon lähettiläänä  saan kokovartalovapinat  turhasta stressaamisesta, etenkin jos muut tekevät sen puolestasi.
Homma on edennyt jo litterointivaiheeseen ja se kyllä vie aikaa. Silmiin pistää ja korva vislaa.
Kolmen tunnin litteroinnin jälkeen näyttää tältä

Kohta lähdetään tämän päivän rupeamasta meille. Arvatkaa mitä tekemään? Nauhoittamaan lauluvideoita lasten kanssa ja pitämään diskoa huomisen vapaapäivän kunniaksi. Bravuurini on Robinin Boom-kah. Ihan tosi. 2 kommenttia:

  1. Loistava teksti! Asenne ratkaisee, onko asia mahdoton vai mahdollisuus :). Tsemppiä!

    VastaaPoista