perjantai 5. kesäkuuta 2015

Lennille ja muillekin

Mottoni on: kun jotain tehdään, niin tehdään kunnolla. Eilen menin mottoni mukaisesti kaikille soveltuvaan aamujumppaan. Nyt vuorokautta myöhemmin, olen yläruumiistani osittain toimintakyvytön. Tämähän tarkoittaa, etten ole osa kaikkia.  En kehtaa olla muita huonompi, joten otin leyvtankoon kilon (!) painot ( muilla kaksi kiloa ja sitä ylöspäin, hihhiii). Nyt on takakädet niin kipeät, että join aamukahvin pillillä ja puhelimeenkin pystyn puhumaan ainoastaan etukumarassa asennossa. Opinko jotain? En.

Koska en lannistu iak:sta ( ItseAiheutettuKipu), olen valokuvaillut pääasiassa pinkkejä ihania tavaroita kotonani ja pohdiskellut lapsen sairaalakeikan jälkeen ihmisten yksisilmäisyyttä.
 Kassi ei ole minun ( teini.huomautus)
Tällä viikolla mediassa on ollut juttua törkeistä vanhemmista, jotka ovat dissanneet pientä Lenni-poikaa tyttömäisestä pukeutumisesta. Itseäni asia sieppaa tavattomasti. Samat, arvostelevat vanhemmat ovat varmaankin juuri niitä tyyppejä, joilla on pokkaa aukoa päätään nimettöminä netissä. Niitä vanhempia, joiden omat lapset menevät suunnitellun polun mukaan elämässä eteenpäin, koska eivät uskalla muuta. Tunnen lapsia, jotka ovat ihania mekoissaan ja housuissaan. Lapsia, jotka pitävät kruunuja tai toisena pävänä sotilaskypärää. Tilanne on lavastettu


Tunnen aikuisia, jotka ovat iltaisin Merjoja ja päivisin Martteja. Tunnen aikuisen naisen, jolla on vaaleanpunaiset hiukset ja pinkki karvahattu. Eikä hän ole muita epänormaalimpi.


6 kommenttia:

 1. Nää on taas asioita, joista voi olla mitä mieltä haluaa, mutta jos ei ole mitään kivaa sanottaavaa (varsinkaan lapselle/lapsen kuullen) ole hiljaa.
  Näytätpä kuule tosi nätiltä tässä viimeisessä kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Just niin !
  Kiitos kehuista. Laitoin kostoksi paljon meikkiä 😆

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän tähän sanoa, että sillä se lähtee, millä se on tullutkin ;)))) Hyvä sä.

  VastaaPoista
 4. Ei pitäis Maiju! T. Suklaasyöppö ☺😆

  VastaaPoista
 5. Niin me kaikki olemme vain ihmisiä <3 <3 Sen pitäisi kaikessa kirjavuudessaan riittää, ärsyttää moinen lokeroiminen.

  Sä oot ihana ja sun blogi. <3

  VastaaPoista