torstai 18. kesäkuuta 2015

Yhteistyötä ja jumppailua

Mulla on ollut oikein oiva peruste sille, etten ole tänne kirjoitellut. Olen jumpannut ja tarkkaillut ruokavaliota yli kolme viikkoa. Olen laittanut kaiken energiani suklaariippuvuudesta eroon pääsemiseen. Mitään erityisempää syytä mulla ei tälle uudelle harrastukselleni oli, paitsi lähellä oleva ihana jumppasali ja kesämekossa heiluvien alakäsien häpeä. Allien siis.

Olen kokeillut esimerkiksi Superdieettiä pari vuotta sitten ja ensimmäiset kolme viikkoa sujuikin upeasti tarkkoine ruokaohjeineen ja määrineen. Silloin huomasin, että mikäli minulta jotain kieltää, niin alan sitä silmittömästi kaipaamaan. Sitten syyllistyn ja yhdestäkin repsahduksesta annan periksi. Supredieetissä aloin hinkuamaan lettuja kolmannen viikon aikana ja siihen se sitten dieetti sitten jäikin. Nyt pidän viikonloppuisin herkkupäivän joka iltaisen suklaalevyn sijaan ja jumppaan kolmesti viikossa. Eilen olin ekaa kertaa Piloxingissä ja voi veljet: UUSI LEMPIJUMPPANI!

Kummempaa stressiä en toistaiseksi urheilusta ota, katsotaan sitten syksyllä miten saan yhteensovitettua opiskeluun liittyvän harjoittelun, jumpat ja perheen. 

Vaikka olen luonteeltani epäurheilullinen niin silti kolmessa viikossa tulleet tulokset motivoivat jatkamaan. Huomaatteko edes hienoista eroa? 
3 viikkoa sitten

Tänään


Muuten, olen aloittamassa yhteistyötä Livboxin kanssa. Odottelen heinäkuun boxia innolla ja esittelen kaikki ihanuudet täällä ja instassa @_taru_s

4 kommenttia:

 1. Ihan selvästi olet laihtunut ja kiinteytynyt. Hyvä sinä ♡

  VastaaPoista
 2. Sitä mäkin Outi! Meillä ei oo vaakaa, niin totuutta en tiedä 😆

  VastaaPoista
 3. Aivan selvä muutos, mahtavaa hyvä sinä! Suklaariippuvaisuus on hurja juttu, olen kärsinyt siitä koko elämäni ja syönyt joka pv suklaata. Nyt olen ollut 4,5kk ilman ja eipä tee enää tiukkaa laisinkaan. :) Onpa mahtava fiilis.

  Upea juttu tuo Livbox yhteistyö myös. <3

  Ihanaa Juhannusta <3

  VastaaPoista
 4. IhquTiia, jihuu!
  Mä sallin itselleni suklaata kerta viikkoon. Se on elämäni suurin rakkaus #stalkerin ja lasten jälkeen.
  Ja kokis! Siitä olen luopunut kuutena päivänä viikossa.
  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista