sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Dermosilin uutuuksia testauksessa ja matkahommia

Kuten aiemmissa jutuissa olen kehuskellut, olemme lähdössä täältä syyssateisesta Suomesta Kreikkaan ruskettumaan ja uimaan. Olimme samassa kohteessa viime kesänä ja rakastuttuamme italialaistyyppiseen ystävällisyyteen sekä erityisen siniseen taivaaseen, menemme samaan paikkaan uudestaan. 
Perheenä olemme vaativa, ihan  koonkin vuoksi. Nelilapsiselle perheelle on vaikea löytää isoa huoneistoa, joka olisi luksustasoa ja silti edullinen. Sen lisäksi mahdollisimman matalalla rakennuksessa ja lähellä rantaa.  Kohde, jonne menemme on melkein kaikkea, paitsi tähtiä ainoastaan neljä. Ai niin, Dermosil-asiaahan tulin kertomaan!

Joo, viime kesänä käytimme aurinkorasvaa suojauksella 50 ja lapsilta paloi silmäluomia myöten kaikki näkyvät osat. Samanmerkkistä voidetta en tänä vuonna uskalla ostaa, joten tilasinpa lapsille nämä. Kerroin aiemmin myös omista voiteluongelmistani, joten tämä on ehkä laiskuudenhuippu. Aurinkorasvavaahto! Mousse! Niinkuin muotovaahdot. 
Tätähän emme ole vielä tietysti päässeet kokeilemaan, koska ulkona tarvitsee vieläkin fleecetakkia ja sukkia. Grr.


Itselleni ostelin (aurinkorasvojen toimiessa tietynlaisena esiliinana ) kaikkea ihanaa. Tärkeimpänä kuitenkin uudet kasvovoiteet, joita olen jo reilun viikon naamaani JAKSANUT aamuin illoin laittaa. Skin Comfortista sanotaan seuraavaa :

Skin Comfort Teho Päivävoide on tehokkaasti kosteuttava ylellinen kasvovoide. Voide on kehitetty päivävoiteeksi niin ikääntyvälle iholle kuin eri syistä kuivalle ihotyypille. Voide antaa iholle lisäkosteutta ja ravinteita.(Itsehän en ole ikääntyvä, EN, joten tilasin ihon kuivuuden vuoksi. Ikääntyvä, höh. .....)


Samasta sarjasta olen aiemmin käyttänyt Glowing-seerumia ja se onkin vakituotteeni peilikaapissa. Mun mielestä olen nuorentunut ja silentynyt ainakin viisi vuotta! 


EI muuten oo filttereitä!

 Onko teilläkin niin, että jalat eivät ikinä rusketu? Mulla on kasvot ja yläkroppa aina ekana tummumassa ja jalat kuin siskonmakkarat. Ostin ensiavuksi tämän heleyttävän vartalovoiteen.
Se, että voiteessa on kimalletta ja glitteriä on sellainen ominaisuus mitä arvostan. 

Niin kuin bestikseni sanoo: Koskaan ei voi olla liikaa glitteriä .

Mä olen kyllä ollut tosi tyytyväinen Dermosilin tuotteisiin ja hintoihin. Vaikka olen luksushakuinen, olen myös pihi. Ja ahne.

Mikä on sinun lempituotteesi Dermosililtä? Jos et ole tilannut ikinä, niin miksi?

7 kommenttia:

 1. Mun lemppari on ollut se läpil
  kuultava pinkki deodorantti. En nyt muista sen nimeä.
  Mulla on tuo jalkojen rusketus ongelma myös :)
  Mukavaa lomaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se! En oo ikinä koklannu ku oon nivean käyttäjä.

   Poista
 2. Tilannut kyllä niin monet kerrat. Omia ikisuosikkeja käsienpesuaineet, vaahtoputsari ja aikanaan huulikiillot, jotka valitettavasti lopetettiin.

  Kivaa päivää Taru <3

  VastaaPoista
 3. Itsekin jossain vaiheessa käytin Dermosilia enemmänkin. Nykyään vähän vähemmän. Hyvää lomaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru. Vielä reilu viikko täällä sateessa

   Poista
 4. Vaikka Dermosil onkin suosittu sarja, on se minulle melkolailla tuntematon. Käsivoiteen näytepakkausta kokeilin ja se oli mielenkiintoinen, tehokas.

  VastaaPoista