sunnuntai 16. elokuuta 2015

Nukuttu ja ostettu

Olen jossain puhunut aiemminkin nukkumistavoistani. Kello 22 nukahdan täysiltä tehoilta ja herään ilman kelloa kuudelta. Nyt kun tämä kehuttu arki meilläkin alkoi, on maailmankellot sekaisin.
Olen niitä ihmisiä, joille ei päiväunet sovi ollenkaan. Herään joko raivoraijana tai sitten olen aivan ulkopuolinen omasta elämästäni loppupäivän. Viikolla kävi pariin otteeseen niin, että kun katsoin maailman parasta Holby Cityä sohvalla maaten (mitä ei pitäisi varmaan jatkossa tehdä), niin heräsin iltayhdeksältä. Ja aivan pihalla. Olen missannut imurin äänet, nerf-aseen osumat ja tiskikoneentyhjennysriidat.

Ei siinä mitään, kun yölläkin nukuin hyvin. Muijaa eli minua syö kuitenkin vietävästi missatut iltatunnit. Esimerkiksi pelaamaton pesäpallo vaivaa.

Koska pariskunnat tarvitsevat lepoaikaa (en minä ainakaan unen merkeissä), lähdimme viikonlopun viettoon kaksin. Olen varautunut ostosreissuihin itselleni ominaisella tavalla, korkokengät ja varmat rakkulat. Hääpäivälahjasta oli puhetta ja kun Tiia kehui uutta Juicy Couturen tuoksua, I Am JUICY COUTURE, lähdin samalla seisonnalla sen ostamaan. No nyt on tuoksut ja pullo kohdillaan!
Kävin myös katselemassa syksyksi järkevämpi kipikopikenkiä, en löytänyt. Ehkä Zalandosta  sitten alekoodilla?

Ihanaa sunnuntaita teille ja käykäähän osallistumassa edellisen postauksen arvontaan.

6 kommenttia:

 1. Mulle ei sovi noi päikkärit ollenkaan. Mä olen pihalla kuin tinttilauta koko loppupäivän.
  Toi tuoksu on kuulemma tosi ihana, mutta niin on kyllä jo tuo pullokin.
  Aurinkoista sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin. Mikähän siinä on? Katson holbyt jatkossa seisten.

   Poista
 2. Sama täällä päikkäreiden suhteen tai juu onhan ne kivat ottaa, mutta sitten saakin illalla valvoa kolmeen, juu ei kiitos. Tuo tuoksu, oli niin hauska kun kysyit blogissa olisiko tuo sun tuoksu ja tuntui heti että olisi ja niinhän se sitten olikin. On mielestäni aivan mieletön tuoksu, ensinuuhkaisulla tiesin heti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicksissä oli kaikki muutkin Juicy Couteren tuoksut. Ne pullot! Uuuu.

   Poista
 3. Pakko päästä nuuskuttelemaan tuota, voisipa hyvinkin olla minun uusi tuoksuni :)

  VastaaPoista