perjantai 4. syyskuuta 2015

Belgen synttärit ja himashow

Hedelmäshown lisäksi olen juossut keskustassa väärissä kengissä, oikeaan aikaan ja pohtinut taas olenko ollut täällä aiemmin.

  

Lapset pyysivät hedelmätarjotinta iltapalaksi, voi sen näinkin toteuttaa. Itsehän olisin laittanut banaanin kippoon ja kuorinut omenan. Mieheni siis askarteli tällaisen, minun päällystäessä koulukirjoja.Olen siis kontaktoinut. Neljän lapsen kirjojen päällystäminen kontaktimuovilla on jotain aivan kauheaa, tokaluokkalaisen äikänkirjan kannessa on nyt liimaantuneena kaikkien kissojen karvatupsut. En opi ikinä.

 


Meidät nelkytplusblogaajat oli kutsuttu  Belgen 13-v synttäreille. Koska viimeksi otin avecikseni siskoni, pääsi mieheni tällä kertaa nauttimaan ihanista belgialaisista ruoista ja juomapuolesta. Olen satavarma, että olen ollut kyseisessä paikassa ennen lapsia, mutten saa ravintolan entistä nimeä päähäni. Kuka muistaa?
 
 
Sinappikastike sopi todellakin ranskalaisten kanssa. Nakit syöty ennen kuvaa.  Maistoimme myös Belgen suosituinta juttua: simpukoita! Olisinpa keskustassa töissä, niin voisin käydä täällä lounaallakin.

Belgen bistrossa tarjoillaan mutkatonta syötävää reiluina annoksina. Täällä ruokailee monenlaista hyvän ruoan ystävää - toimittajasta pankkiiriin ja turistista näyttelijään. Belgen kuuluisat simpukat valmistetaan aina tuoreista sinisimpukoista, kiireisimpinä aikoina simpukoita kuluu jopa yli 400 kg viikossa! (https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/belge)

10 kommenttia:

 1. Ruoka näyttää herkulta ja seurakin on ollut oikein eliittiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuota kehtaa ulkoiluttaa ;)

   Poista
 2. Apua mikä muoviurakka sulla on! Mähän en edes ekaluokalla antanut muiden päällystää halusin tehdä itse, koska niistä mummon päällystämistä ei olis tullut yhtä hyviä. :p :D Mulle se oli yhtä mukavaa puuhaa kuin jouluna lahjojen paketointi. Mutta joo neljän lapsen kirjat ja jos ei oo mielipuuhaa niin otan osaa.

  Mahtava hedelmälautanen! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon ku mä olin pieni, oli kaikkia kivoja erivärisiä muoveja ILMAN liimaa. Niitä sai teippailla rauhassa. Haluun niitä!

   Poista
 3. Belgen sinappikastike on tosi hyvää ja tuo hedelmälautanen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen etuoikeutettu ja tämän takia keittiössä patalaiska.

   Poista
 4. Olipa ihana nähdä sinut ihanuus ja sun puoliskosi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Musta tuntuu sun kanssa niin tutulta.

   Poista
 5. Mukava oli nähdä livenä! Enpä tiennyt että kokkimies sinulla...; ) Toivottavasti nähdään pian vastaavissa tilaisuuksissa, ihanaa viikonloppua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanaa nähdä! JUU, on kokki. Kokkikoulusta isketty.

   Poista