maanantai 7. syyskuuta 2015

Nolot teinimeikit

Kehtaanpa minäkin tulla kaapista ulos halpismeikkeineni. Suomen teiniväestö ja me ikääntyneemmät teinit innostuimme jälkijunassa Suomeen rantautuneesta huomattavan edullisesta meikkimerkistä: Essencestä. 
Itsehän olen pääsääntöisesti Lumenen ja Dermosilin käyttäjä ja olen näitä Essencejä pitänyt tavallaan pahan päivän varana. Turhaan, koska nämä ovat oikeasti hyviä. JA halpoja. Luomivärinappi maksaa entisessä Tarjoustalossa, nykyisessä Tokmannissa parisen euroa.  

 Kuvan sävy on 08/Apricot ja sillä saa luomiin vaalean pinkin hohteen, vähän sellaisen diskossa tanssineen lookin. Jos on silmäryppyjä, niin tämä ei tee sitä ikävää ryppyynkarkaamistakaan.
 

Vaatimaton (kymmenittäin) huulipunakokoelmani sai tämän kaksikon seuraansa. Aina en voi pinkissä Diorissa hiihdellä, vaan pitää olla hillitympi ja hmmm aikuismaisempi (mistä kärsin).Vasemman sävyn numero on 07/Natural Beauty. Nimen osuvuudesta en tiedä, ruskettuneen ihon kanssa ehkä vähän Tuksu
Oikealla oleva, hillittyyn virastokäyttöön, sopii sävy nro 06/Barely there. 
Huulipunat maksavat nelisen euroa. Pigmenttiä ei ole Dioriin tottuneelle riittävästi, mutta mikäs näitä on lisätessä. 
Ai niin, eyelinerkin on! Ihan passeli tuote, ei jää märäksi eikä leviä pitkin yläluomea. 

 
Kun olen vapaalla ja oma itseni, käytän tätä. Kimmeltävää hopeaa ja pinkkiä. Ihanan kiiltävää!
3d- ominaisuudesta en ymmärrä mitään, paitsi ehkä tekstuuri on vähän paksumpaa. 
Mikäli teineiltämme kysytään, on VOIII VIIITSIT MITEN NOLOO, käyttää pinkkiä luomiväriä yli kaksikymppisenä. Siksi en kysykään.

Oletteko te kaikki jo ihan Essence-konkareita? 

10 kommenttia:

 1. Mulla on yks huulipuna tätä merkkiä ja se on kyllä tosi hyvä arkikäytössä. Teineiltä ei kysytä mitään, me mammat tiedetään paremmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin hyviä arkeen. Onneks on teinien aarrevaranto, mahtavat meikkikätköt !

   Poista
 2. Tätä merkkiä en tunne, mutta suuri osa meikeistäni on halpismerkeitä tai ainakin semihalpis. Olen vuosien varrella kokeillut esim. luomivärejä mm. Chanelilta (värit näyttävät luomilla ihan erilaisilta kuin paletissa), Lancomelta (en pitänyt koostumuksesta), meikkivoiteita varmaan kaikilta selektiivisen kosmetiikan merkeiltä (ei pysy, ei levity hyvin, ihohuokoset näyttävät jättimäisiltä jne.) ja löytänyt sopivammat tuotteet yleensä edullisemmilta merkeiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen sullekin mineraalipuuteria Lumo! Itse oon jättänyt meikkivoiteet about vuosi sitten. Lancomen naamarasvoihin oon pettynyt, ripsarit ihania.

   Poista
 3. Kyllä mäkin käytän joskus halpismeikkejä. Mulla on yksi sarja, mitä ostan aina laivalta ja heidän huulipunat maksaa tyyliin 5 euroa kappale ja on muuten parhaita huulipunia ikinä.

  VastaaPoista
 4. Tuota merkkiä en tiedä, mutta teininä tuli käytettyä Anytimen meikkejä, niitä ei kai enää saa. :) Nykyään on Clarinsit, Lancomet ja Cliniqit käytössä. Aina niitä samoja, hyväksi havaittuja kustakin sarjasta. Meikinpoistoaine on minulla halpista, Pirkkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, anytime! Olin unohtanut! Ne oli ihan parhaita. On mullakin pohjassa Clarinsit ja Clinique vaihdellen, silmämaalissa käytän halvempia.

   Poista