sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Salaisuus onnen takana

Olen aina elämässäni noudattanut vetovoiman lakia. Ensin tietämättäni ja saatuani eräältä ihanalta kampaajalta (kiitos Petra) vinkin tästä kirjasta, ymmärsin elämäni kulkua enemmän. 

Jotta vetovoiman laki  teillekin selkeytyisi, kerron käytännön juttuja sen toimivuudesta. 

-Olen aina saanut ne työpaikat, jotka haluan. Koska olen uskonut ne saavani. 
- Olen saanut taloudellisesti ne asiat, jotka haluan, koska olen uskonut niihin.
-Olen päässyt kaikkiin haluamiini koulutuksiini, koska halusin niin.

Kirjoitettuna asia näyttää tyhmän, itseriittoisen, pinnallisen ihmisen haihattelulta. Kyse ei ole kuitenkaan siitä. 

Vetovoiman laki toimii näin: Ajattelet asiaa josta haaveilet ja kuvittelet sen konkreettisesti itsellesi. Iloitset esimerkiksi etukäteen tonnin seteleistä. Tunnet sen käsissäsi.  Olet kiitollinen tonnistasi. Kun toimit näin, lähetät maailmaan ajatusta: Minulla on tonni, jee ja kiitos. Älä epäile, saatko tonnia todellisuudessa (koska sitten lähetät epäilysviestä ja negatiivinen viesti on aina vahvempi.) Jonkin ajan kuluttua sinulla on oikeasti tonnin seteli.Yllättäen tulleena. 

Itselleni kävi nuorena opiskelijalikkana niin, että opintoraha oli käytetty aikoja sitten, eikä tilillä ollut rahaa. Oli nälkä ja tosi noloa pyytää vanhemmilta rahaa. Visioin siis itselleni satamarkkasen. Olin iloinen  tulevasta satasesta.  Odotin Ruoholahdessa ratikkaa ja toiseen suuntaan menevä kasiratikka lennätti syliini satasen. Ja TOTTA ON!

Ne, jotka tuntevat minut tarkemmin, ihmettelevät jatkuvia voittojani ja maailman mittasuhteessa pieniä menestyksiä. Ne kaikki on saavutettu uskomalla siihen, että minä voitan ja minä pärjään asioissa, jotka katson itselleni tärkeäksi.   
Muutamia otteita Rhonda Byrnen Salaisuus- kirjasta:
 
-Kaikki mitä haluat- ilo, rakkaus, rikkaus, ylellisyys, onni- on jo valmiina olemassa ja vain odottaa, että ottaisit sen kaiken itsellesi. Riittää, että ryhdyt tavoittelemaan sitä. 

-Mikä tahansa, mikä tekee olosi hyväksi, houkuttelee luoksesi lisää sitä mikä tekee olosi hyväksi.

-Odotukset ovat tehokas, puoleensavetävä voima.Odota sitä mitä haluat, älä sitä mitä et halua.

Onko sinulla kokemuksia vastaavasta? Kerrothan minullekin! Tämä on mun lempiaihe.

6 kommenttia:

 1. Positiivisella ajattelulla on kyllä voimaa., Mieleen ei tule kuin se että kerran voitin muistaakseni CocaCola-arpajaisissa rullaluistimet, Ne oli niitä kun täytetään lappuja Anttilassa ja laitetaan laatikkoon.Minulle tuli sellainen olo että nyt onni suosii ja voittoja tulee lisääkin ja täytin muutaman lapun lisää siellä sun täällä, ja puolen vuoden aikana voitin rullaluistimien lisäksi mikroaaltouunin,lahjakortin optikolle, liput konserttiin ja jotain muuta pientä vielä oli. Sitten se loppui.Mutta vieläkin ajattelen että miten ihmeessä niin monta voittoa osui puolen vuoden aikana minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin se just menee! "Tuli sellainen olo, että onni suosii". Ihana Jael ;)

   Poista
 2. Minulla on työn ja opiskelun kanssa ollut sama kuin sinulla, silloin olen uskonut itseeni. Rahaa en ole koskaan saanut vaikka kovasti olen ne uskonut ansaitsevani. Rakkautta on rahankin edestä, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedäksä, mä en halua edes lotota koska en halua voittaa niin paljoa. Rakkaus on ihaninta.

   Poista
 3. Tämä pitää paikkansa monissa asioissa. Pelkästään tahdonvoimalla olen itsekin saavuttanut paljon. Toki on asioita joita ei tahdollakaan saada mutta sitten pitää avara sydän näkemään laajemmin ne asiat. Esim. Terveyttäni ei saada tahdolla takaisin, mutta missä kunnossa olisinkaan Jollen uskoisi ja tahtoisi!?

  VastaaPoista
 4. Totta Viltsu. Ihanasti sä kyllä jaksat olla positiivinen, sairaudestasi huolimatta. Uskon, että se auttaa. Sydämiä sulle :)

  VastaaPoista