perjantai 18. syyskuuta 2015

Viikon bisnekset ja Tammertukku

Mä niin rakastan tilaisuuksia ja tapahtumia ja ihmisvilinöitä. Keskiviikkoiltana meidät 40+-blogaajat ja muitakin tietty oli kutsuttu tutustumaan Tammertukun syys- ja talviuutuuksien blogi-iltaan. Treffasin keskustassa ihastuttavan ja kaltaiseni rempseän Dioriinan eli Marinan, jonka kanssa istuimme ruuhkaantuneella moottoritiellä taksin kyydissä. Aloin kyllä säälimään kuskia, joka jaksoi koko matkan kuunnella meikkipainotteista läppää.

Tilaisuudessa oli monia muitakin kollegoita, osa aivan uusia tuttavuuksia. Mieleeni jäi etenkin Tiia, jonka vasta pääsin tapaamaan kasvotusten. Sielunsiskoni, tämä on varma! Uutena tuttavuutena pakko mainita Katja, jonka hiuksia kadehdin :)
Mutta asiaan. TopChefistä tuttu (ei muualta, vaikka eräs niin luuli) Aleksi Herlevi oli vastuussa illan tarjoiluista ja voi veeeeljet. Oli salaattia ja burgereita, oli toast skagenia ja brownieseja. Instassa kerroin jo, että ainoastaan häpeä esti minua ottamasta lisää! Kiitos Aleksi!
  Tilaisuudessa hämminkiä aiheuttivat nämä mimmit ja Uniikki. Maijulla ja Tiialla on aivan mahtava pokka ja rohkeus tehdä juuri tällaista keskellä ihmismassojen! Respect! Itsehän olen NYNNY.
  
 
Kattokaahan näitä! Ylävasemmalla keksileimat. Siis KEKSILEIMAT! Miksi mä en oo keksinyt näitä? Meidän leipovat kaksoset ovat haluamispäällä näiden suhteen. Tuo oliivikannuhan oli aivan söpö ja siitä tulee mieleen joku lapsuuden satu. 
 
Ja uulalaa, näitä saimme kotiin testereiksi! Kaiken kaikkiaan ihana ilta, kauhean aamun päätteeksi :)

14 kommenttia:

 1. Oli kyllä niin ihana nähdä sut <3

  VastaaPoista
 2. Ihana Taru sielunsisko, olet aivan ihmeellisen tuttu ja miten hyvä oli olla, siinäkin taxissakin törötellä. <3 Luulin että olen sininen, olenkin vihreä. Juu ja tuo Maiju vetää meikäläisen pokkana juttuihin, yksin olen nynny minäkin.

  Oli tosi hieno tilaisuus, ruuat mahtavia ja mitä tuotteita!

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten olikin, hyvä olla! Mulla on kaikki talvituotekuvat odottelemassa joulun aikaa.

   Poista
 3. Hih, kiitos tukkakehuista. :D Oli kivaa tavata, ruoat oli ihania!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanaa olisi ollut päästä tuonne tapaamiseen. Harmi kun nuo pojan jalkapallopelit sattui samalle illalle.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Hi hii. Mä yleensä vedät mukaan jopa ne ujoimmat tyypit. Tiia on helppo, se on niin helppo saada mukaan näihin mun juttuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susta olis pitäny tulla sirkustirehtööri!

   Poista
  2. Olisi kiva ollut mukana. Seuraavalla kerralla sitten. Tämä ja pari muutakin kivaa juttua jäi väliin, koska työ ensin. Ja olihan Parisissa puolensa, ainakin vapaapäivinä.

   Poista
 6. Onhan siinä puolensa, itse en kesäisestä Pariisista tykkää. Haisee pierulta.

  VastaaPoista
 7. Hankin muutama vuosi sitten itselle ja ystävälle keksileimasimet "made with <3" ja ajattelin niiden olevan kertakäyttöhupia, vaan toisin kävi! ihan paras piparimuotti ikinä!!

  VastaaPoista