torstai 8. lokakuuta 2015

Avonin ihana kauneusilta

Eilisen illan kruunasi ehdottomasti Avonin järkkäämä meikkitilaisuus. Kuten toivottavasti tiesitte, olen menossa ekaa kertaa bloggaaripassilla I LOVE ME 2015-messuille pällistelemään. Eilisillan tapahtuman tarkoituksena oli avata meille kosmetiikkahenkisille blogi-ihmisille Avonin messuviikonlopun tarjontaa. 

Oven suussa minua odottikin sattumalta Pinkit Korkokengät Maiju, joka tavallaan kyllä odotti enemmän Tiiaa. Mutta meneehän siinä Tarukin samalla odottamisella. Mua aina vähän jännittää ja nynnyttää tilaisuudet, joista en tiedä osallistujia. Nytkin oli tuttuja naamoja, osa instan puolelta ja osa blogimaailmasta. Mutta kuitenkin silleen vieraampia. Avonin Ramona otti minut kyllä lämpöisesti vastaan ja sai oloni tuntemaan osaksi sakkia, KIITOS!

  
Uteliaille ja muille malttamattomille ennakkotiedoksi: Avonilla on messuilla ripsarinvaihtopiste. Kerran tunnissa (tasatunnein, jos oikein tajusin) saa vaihtaa vanhan ripsarin uuteen! Ottakaa siis kuivat hylsynne mukaan.
 

Mä tulin tilaisuuteen suoraan opintoihini liittyvästä työharjoittelusta, ilman huuli/poski/mitäänpunaa. Oli ihan valjakka ja nälkäinen olo, mutta asiahan korjaantui näillä. Mä jaksan edelleenkin olla ilahtunut siitä, miten ihania herkkuja blogitilaisuuksissa on tarjolla. Meillä kotona olis ollut uunimakkaraa juustolla ja raneilla.

Taas tuli tilannetta, että ainoastaan häpeä esti ottamasta santsia. 

  
Jos mä olisin jälkkäri, niin tämä olisi aika lähellä. 

Meille kaikille tarjottiin mahdollisuus meikkiin. Mua ei kauheasti meikkeihin tarvitse yllyttää, joten olin aika pian maskeeraajan tuolilla. Ja arvatkaapa tätä! Mulle löytyi uusi huulipunasävy. Mähän oon ihan koukussa fuksiaan ja nyttemmin lupiiniin, mutta ei! Ihana meikkaaja suositteli mulle NUDEA! En ole vieläkään toipunut asiasta, koska olen tottunut siihen, että mulla on sekä silmät että suu vahvasti meikatut. Lopputulos näytti tältä ja täytyy sanoa, että taitaa meikkaaja olla oikeassa! Mitä tykkäätte?

 
Koska paikalla oli ihania nelkytplussalaisia, joilla on vieläkin ihanampi youtubekanava #tädittubettaa, pääsin mukaan videolle. Mähän näytän kolme metriä pitkältä videolla, mutta se on vaan puolikas totuus. Katsokaahan tästä!

Tätä tilannetta edelsi selfiekoneen rikkoontuminen, ei me tahaltaan. Kuvassa kanssani ylempänä linkitetyt tädit, Maiju ja Tiia. 

14 kommenttia:

 1. Toi silmämeikki on IHANA!! Ja sulle sopii toi nudekin. Mua niin harmittaa kun en päässyt tulemaan tonne tilaisuusteen. Näytti niin kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mun pitää treenata paksumpaa rajausta, sopi hyvin! Ens kerralla tavataan!

   Poista
 2. Nuo muffinssit.... nam, näen niistä unia.... :D

  VastaaPoista
 3. Sä oot ihana, ei mulla muuta, paitsi että meillä oli niin kivaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww . Meillä on kyllä aina kivaa yhdessä!

   Poista
 4. Ootkin saanut nauttia oikein eliittiseurasta :)
  Ei ollut meikkaaja väärässä, myös nude sopii sulle oikein hyvin.
  Mukavaa torstai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Nelkytplussan eliittitädit on parhautta!

   Poista
 5. No niin... siis eihän me mitään tahallaan... ha haa ;) Oli kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii. Nähdään ensi viikolla, eikä rikota mitään!

   Poista
 6. Ihanat herkut ja meikki kaunis! Varmasti ollut tosi kiva ilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein lämminhenkinen tilaisuus !

   Poista
 7. Oli tultava heti vastavierailulle. Nuo tarjottavat ovat kyllä olleet mielettömät. Ja olipas kiva nähdä alimmassa kuvassa pari entuudestaan tuttua bloggaria :)

  VastaaPoista
 8. Hihkun täällä kui teini vastavierailun vuoksi! Ihanaa!

  VastaaPoista