perjantai 2. lokakuuta 2015

FOODLAB/Tötterö

 
Raskaan ja ei niin raskaan kouluviikon kunniaksi vein koko bändin jätskille Foodlabiin TÖTTERÖÖN Helsingin Citykäytävään. Ravintoan konsepti on uusi ja hieno, ihan kuin olisin itse keksinyt :D

Ravintolan konsepti vaihtuu puolen vuoden välein, nyt tarjolla jäätelöitä! Ja MILLAISIA! 
Kuvaan mahtui vain puolet tarjonnasta. Nettisivuilla sanotaan näin :
Tötterö on myös jäätelöiden testilaboratorio, jossa asiakkaiden vinkkaamia uusia jäätelömakuja testataan ja maistatetaan. Tötterön testijäätelömaut valmistetaan paikan päällä nestemäisellä typellä, joka antaa niille ihanan samettisen rakenteen. Tötterössä tarjoillaan lisäksi perheyritys Caminiton valmiita jäätelöitä erilaisilla lisukkeilla ja innovatiivisilla esillepanoilla.
Tötterön jäätelöannokset rakentuvat suutuntumien, erilaisten rakenteiden sekä erikoisten raaka-aineiden, kuten matchan, inkiväärin ja savuisen vaniljan ympärille. Innovatiivista on myös annosten näyttävä esillepano tarjottimilla, kulhoissa ja esimerkiksi hot dog -sämpylän ja cookien välissä. Jäätelöiden kanssa tarjoillaan pientuottajien kahvia.

 
Poikani valitsi toffeen. Oli kuulemma " toffeenmakunen". Hyvä niin.
 
Toinen tuplista valitsi Suolaisen Kinuskin, tämä oli kyllä jänskän makuinen. Vähän niinkuin sipsi ja toffeekastike. Kuvaa en ehtinyt edes ottaa.

 
 

Teinin makuun oli tietty valkosuklaa, ei liian äklö vaan just "pehmee", neitosen omin sanoin. Vohvelit olivat rouskuvia ja lattiallekin päätyi osa. No, sellaista se on.
 
 

Tämä chili-suklaa oli raadin suosikki, pieni chilinpolte tuntuu vieläkin huulissa. Näistä neljästä paras! 


 
Me aikuiset joimme kenialaista kahvia, ilman maitoa. Mä olen vähän sellainen maitokahvipersoona, mutta tämä oli IHANAA mustana. 

Niin muuten. Jos sinäkin haluat mennä Tötteröön jäätelölle, kannattaa tsekata instagramin puolella oleva arvonta @ilopilleriblog. Sain ihanasti (joo tiedän, olen ihananviljelijä) arvottavaksi 2x4 kpl jäätelöpinssejä. Lue ohjeet instasta!
PUSS! 

*yhteistyössä Hok-Elannon kanssa

4 kommenttia: