maanantai 12. lokakuuta 2015

I LOVE ME-asiaa

kuva www.messukeskus.fi
Monet kanssabloggaajat ja ammattimessuilijat ovat kertoneet valmistautumisistaan messuihin. Mua nolottaa, koska olen ainoastaan valmistautunut menemään paikan päälle. Toki olen selaillut messuohjelmia ja osastoja, mutta en ole ollenkaan järjestäytynyt. Mulla on ollut tapana etsiä etukäteen lempikohteet kartalta ja sen lisäksi suunnata spontaanisti kimmeltävää tai kirkasta väriä kohti. Viime vuonna eka vierailukohteeni taisi olla kynsilakkahyllyllään huumannut osasto, jonka nimeäkään en enää muista.

 Mä olen nyt miettinyt pääni puhki, miten toimia messuilla. 
Menenkö vanhan kaavan mukaan, kohti silmäähiveleviä puteleita vaiko käynkö kaikki mahdolliset kiinnostavat läpi? Mikäli olen jämäkkä kartanlukija, näen enemmän. Toisaalta fiiliksellä kohtaan enemmän.

 Ainakin Avonin osastolla 6e149 menen käymään, koska teemapäivät on nimikoitu niin kivasti. Perjantaina on Flirty Friday (ummmikoille tiedoksi, flirttaileva perjantai), mukana Deittisirkus. Lauantai on Supreme Sunday, LUKSUSPÄIVÄ!
Sunnuntai sen sijaan on Sweet Sunday, herkullisia kosmetiikkauutuuksia. Uulalaa!

Minuahan kiinnostaa eniten kosmetiikka ja kauneus, muotihommissa olen vähän omanlaiseni. 
 

Meistä nelkytplus-bloggajista on tulossa bloggaripassilla paikalle ainakin ihanat Outi, Marina, sekä vetonaulat Tiia ja Maiju :). 

 
Kuvassa harjoittelen messuhymyä. Ei näin. Harkat jatkuu.

6 kommenttia:

 1. Minä suosittelisin vähän etukäteen tutustumaan. Saat eniten irti. Ihan vaan vink, vink ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. On mulla messusovellus asennettuna!

   Poista
 2. I LOVE YOU, oot ihan huippu. Mä oon ottanut ylös mua kiinnostavat jutut ja meen muuten vaan tunteella nää messut läpi. Niin olen mennyt aiemminkin ja se mikä tuntuu hyvältä ja toimivalta, ei vaadi muutosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love you too ! Mä kasaan muutamat tärpit ja eksyilem.

   Poista
 3. Sinä ihanuus <3 , harmittaa niin pirusti kun ei nähdä
  Itse laitan ylös ne missä kertakaikkisesti haluan käydä tutustumassa tuotteisiin ja moikkaamassa tietysti ihania yhteistyökumppaneita. Muuten menen tunteella ja teen heräte ostoksia :D Viime vuonna mukaan lähti itselle ja Cialle esim. nilkkurit. Halvalla kun sai oli pakko ostaa :DD

  VastaaPoista