sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Ilopilleri muuttaa

Olen kaikissa somekanavissa muistaakseni möykännyt asiasta: muutto. Juu-u, ostimme lähistöltä perheen kokoon sopivan rivarinpään ja täällä valmistelen reilun kuukauden päästä tulevaa muuttoa. Mähän oon entinen selkävammainen, joten en mielelläni kanna esimerkiksi jenkkisänkyä. Onneksi mieskin on ajoissa liikkeellä muuttomiehen hommaamisen kanssa. 
 
Laatikoita me tarvitsemme ainakin 120, koska tavaraa on jokaisella paljon. Mä rakastan muuttamista, pakkaamista ja paikoilleen laittoa. Viimeksi kun muutettiin, oli kaikki tavarat paikallaan iltaysiltä ja niillä paikoilla ovat pysyneet. Tätä ei usko kukaan, mutta totta on.

Miehen järkätessä logistisia asioita, olen sisustellut uutta kotia nettikaupoissa ostellen. Mulla saattaa joskus lähteä käsistä ihanien tavaroiden äärellä ja olemme sopineet, tai siis minulle on kerrottu, että pitää hyväksyttää avioliiton toisella osapuolella ostokset ennen maksua. Olen vieläkin järkyttynyt siitä, että nämä kaksi tavaraa eivät saaneet hyväksyntää: 

-hopeinen valtava hirvenpää. Olisin ripustanut koruja sarviin.
- suuri valkoinen hevosenpäälamppu, laitetaan seinään samalla lailla kuin hirvenpää.
 
Makkariin sain sentään tilattua valkoisen höyhenkattolampun ja muutakin ihanaa. Mähän haaveilen valkoisesta kodista, mutta koska lapset juovat kaakaota ex-valkoisilla sohvilla, niin no way. 

Eniten mua innnostuttaa muutossa sähköuuni. Se, että saan leipoa pullaa ilman jatkuvaa epäonnistumista.  Ja oma saunakin on kiva, nykyisessä en voi käydä kun siellä on vieraiden karvoja. Hyi. 

14 kommenttia:

 1. Zemppiä muuttoon! Se ensimmäinen yö uudessa kodissa on ihanaa. <3

  VastaaPoista
 2. Siis se hirvenpää olis ollu juuri ihan sun juttu! Ne miehet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne aina tajuu :) ps mäkin saa kosmetiikkahuoneen!

   Poista
 3. Suosittelen tilaamaan ton peuranpään, sitten vaikka salaa :)
  Mä olen kuin sinä. Muuttopäivänä kaikki valmiina ja kämppä näyttää siltä kun siellä ois jo pari kuukautta asuttu.
  Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 4. Tsemiä muuttopuuhiin! On siin kyllä kova homma :D !!

  VastaaPoista
 5. Mukavaahan se muutto on. Mulla kans on se, ettei laatikkokasassa voi elää joten olen saman tien purkanut ja laittanut kaappeihin ja paikoilleen tavarat. Toki verstaan nippelit ovat olleet isompi urakka, kun on sitä paperia ja koristetta, helmeä ja muuta härpäkettä, mitä itää lajitella, Nyt onneksi on asunto, josta ei ennen vanhainkotia tartte pois lähteä. Hirveitä huoneilmatkin jo niissä vuokranvälitysfirmojen asunnoissa, mitä täälläkin kaupungissa on ollut tarjolla. NOWAY!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneks en ole tutustunut vuokravälitysfirmoihin. Kivaa viikkoa Viltsu!

   Poista
 6. Mukavaa muuttotouhua! Tuo uusien sisustusjuttujen shoppailu on aina mukavaa. Mäkin haluan sellaisen valkoisen hirven/peuran pään. Tai maalaisko oikeet sarvet valkoisiksi jos Metsästäjä sellaiset sarvet saaliinaan kotiin kantaa?

  VastaaPoista