maanantai 19. lokakuuta 2015

Mitä tapahtui ILOVEME15-messujen jälkeen?

Olen vieläkin messunjälkeiseuforiassa. Eilinen sunnuntai meni ihan oikeasti levätessä verkkareissa, mikä on mulle aika epätyypillistä. Nukuin kissan alla jopa iltamyöhään päiväunet, mikä yleensä johtaa yölliseen unettomuuteen. Hyvin nukutti. 

I LOVE ME 15- Messujen tunnelma oli niin positiivinen ja ammattisanastollisesti voimauttava, että olo on vieläkin kuin etelänmatkalta palanneelta. Hieman höynähtänyt, itseksensä hymyilevä ja muissa maailmoissa oleva fiilis. Paremmin en osaa kuvata. Tänään oli kuitenkin pakko tehdä sitä, mitä aikuiset arkisin työaikaan tekevät. Silmät olivat onnenhuumaitkusta niin turvonneet, että siinä ei Clarinsitkaan auttaneet. Siksi tämän päivän postauksessa ei ole naamakuvaa.

Ruoholahti syksy 2015
   

Viime viikolla perhe vietti ihanaa syyslomaa, minun tehdessä sitä mitä aikuset virka-aikaan tekevät. Vieläkin harmittaa, että viikon ainoa vapaa meni messuilla, ei siksi ettei olisi ollut kivaa, vaan siksi että missasin koko lomaviikon. Tämä on taas tätä vanhemman syyllisyyttä.


Mun mies on joskun minuakin nopeampi asioissa ja täällä on pakattu puoli taloa. PUOLI TALOA. Olen toki kiitollinen aktiivisuudesta ja silleen. Muuttoon on edelleen yli kuukausi ja oletan, että seuraavaksi täältä pakataan sänky ja ruokapöytä. Voi noita. (Tämä laatikkokasa on ainoastaan kaksosten tavaraa täynnä, joten arvatkaa miltä perheen rentoutumiseen tarkoitettu olohuone näyttää, se missä on muut pakatut laatikot.....)
muuttolaatikot
 

Lisäksi loppukevennys kaikille bakteeri- toksoplasmoosikammoisille. Sissikissa odottaa, että rikotusta kananmunasta tulisi tipu. Ekat joulutortut on siis jo uunissa palamassa. 
Arki on ihanaa, vaikka tapahtumat ovat ihanempia. Ihanimpia. Ihanoimpia.
 
kissa leipoo

16 kommenttia:

 1. Voi jestas mijkä pakkaushulina teillä siel on!! Ja niin liikkis leipurikissa :D <3 Aivan ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta. Itse en oo pakannu mitään!

   Poista
 2. Mä niin muistan ton pahvilaatikoitten kanssa elämisen pari vuotta sitten :)

  Ihana kisuliini <3

  VastaaPoista
 3. Aika ihana sana toi ihanoimpia :D
  Ihanoimpaa viikkoa mussukka <3

  VastaaPoista
 4. moi! en ole mitenkään eläinystävä, mutta miten tuo kisuliini näyttää niin ihanalta! etutassut tuommoiset paksut ja lyhyet, lisäksi paksut posket ja pyöreät silmät... ihana pakkaus!

  terv. blogiin eksynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sissi on ihana! Vanha höhlä rouva, pullea ja kujertava!

   Poista
 5. Tehokasta, kun on jo noin hyvällä mallilla kamojen pakkaus. :) Toi pahvilaatikoiden keskellä elo tosin on hieman vähemmän rentouttavaa, mutta kyllä se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeks meillä pakattiin TELEVISIO 2 viikkoa ennen muuttoa.

   Poista
 6. Nyt odotamme taas vuoden, että päästäis messuille. Niin ihanat ne on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehkä keksiä viihdykettä odotusajaksi!

   Poista
  2. Hih mitähän kivaa me keksittäis :) Ihanaa päivää Taru <3

   Poista
  3. Joku viikon etelänmatka tai vastaava? Joo!

   Poista
 7. "I LOVE ME 15- Messujen tunnelma oli niin positiivinen ja ammattisanastollisesti voimauttava, että olo on vieläkin kuin etelänmatkalta palanneelta. Hieman höynähtänyt, itseksensä hymyilevä ja muissa maailmoissa oleva fiilis"

  Allekirjoitan! Hyvä kun on saanut nukuttua kun on käynyt niin "ylikierroksilla kaikesta kivasta" :) Oli kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Nyt tuli messunjälkeisflunssa

   Poista