keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Mitäs muija muuta?

En tiedä mitään kauheampaa liian pitkien varpaankynsien lisäksi, paitsi kylmyyden. Inhoan  säänmukaista pukeutumista, pönkköä oloa ja kainaloon kasaantuvaa villapaitaa. Keinotekoista kainaloläskiä. Musta on kauheeta, etten tunne kaikkia vaatteita päälläni. 

Tällä viikolla olen hytissyt termolegginsseissä, koska olen mekkohenkinen ihminen. Sukkahousut on kuitenkin vähän liian ahdistavia ja ne menevät mulla aina pukeutumisvaiheessa rikki, vaikka olisivat satapaksuiset. Hanskoja en käytä, koska niitä on yleensä päivän päätteeksi tallella vain toinen. Tarvitsen ehkä sellaiset vauvanipsut, joilla saa ne hihaan kiinni. Lisäksi meidän dementikkokissa, ei Appu vaan punainen tyttö, mylvii yötä myöten sukkien ja hanskojen kanssa sekä pistelee niihin kammottavia reikiä. Tiedä sitten miksi.

Äitini tietää karvalakkifanitukseni. Mä olen nyt muutaman vuoden kulkenut tämän pinkin karvalakin kanssa. Ostin sen isolla egolla lastenosastolta, enkä ole katunut päivääkään.
 
Minua ei pahemmin kiinnosta muiden mielipiteet asuvalinnoistani, joten olin enemmän kuin otettu äidiltä saamastani lahjasta. Pastellinvihreästä karvalakista. Aivan  ihana! Aivan ihana, että joku tiesi mun tyylin!

 
Kuvasta näkee, miten olen vähintään yhtä iloinen kuin ekaluokkalainen aapisen saatuaan. Ellen enemmänkin.

Viime aikoina on ollut aikamoista (meinasin sanoa haipakkaa, mutten voi,koska se on väärä sana) menoa joka suuntaan.
 Pidän suurena vitsinä sitä, että olen osallistumassa rentoutumisryhmään, jossa opitaan stressinhallintaa.  Mulla on vaan ollut niin kiire, että olen ehtinyt ainoastaan piipahtamaan paikalla. On mulla erikoinen huumori, koska tuo naurattaa itseäni vieläkin.

 
 12 kommenttia:

 1. Mulla on hyvin samannäköinen karvareuhka kuin sun pinkki. Se on vain sellainen ruskeankirjava ja näyttää siltä kuin joku näätä olisi kuollut pääni päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Mulla on vielä musta afromalli ja korvaläpällinen.

   Poista
 2. Varsin iloiselta ilopilleriltä näytät tuo uusi hattu päässä :)
  Pitäiskö sun ihan hetken pidempään viivähtää siellä rentoutusryhmässä? Toisaalta saahan sitä sitten haudassa levätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä en kerralla ehdin olee siellä, ellei tuu taas muuta ;)

   Poista
 3. Koskaan ei kannatakaan miettiä, että mitä muut sinusta ovat mieltä. Pääasia on, että itse tykkää. Meidän ei kannata kysyämuiden mielipiteitä. Kunhan itse vaan viihdytään ;)

  VastaaPoista
 4. No onpa ihania lämmittäviä pipaja <3 Ja sopii sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmöstä en tiiä, mutta ihana on!

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Hih hih, mulla on myös tuollainen karvareuhka valkoisena ja se on mun oikea "lumikuningattaren" hattu :D Tärkeintä kai pukeutumisessa on se että itse tykkää ja aikuisena sitä uskaltaa oikeasti tykätä vähän erilaisestakin. joten muut sanokoot mitä lystää :) Iloa loppuviikkoosi!

  VastaaPoista
 7. Hah, hauskoja karvareuhkoja. :D Mä inhoan myös kerrospukeutumista, ärsyttävää kävellä tönkkönä kamala vaatemäärä päällä. Tykkäisin siitä, että voisi lipsutella tyyliin havaianaseissa ympäri vuoden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olis ihanaa olla aina menossa ilman legginssejä ja lipslopsit jalassa.

   Poista