tiistai 6. lokakuuta 2015

Nivean misellivesi ja parit huulirasvat

Kosmebloggaajat ympäri maailmaa ovat hihkuneet misellivesistä jo kauan. Omaan ihonpuhdistusrutiiniini on kuulunut tähän asti pesu kasvopesuaineella ja meikkirippeiden vetely kasvovedellä. Perään tarvittavat voiteet, välillä tietty unohtaen tai sitten väärää voidetta laittaen.

 Nonnulalta opin vasta vähän aikaa sitten, mihin silmänympärysvoidetta KUULUU laittaa ja mihin ei. Arvatenkin olen 20 vuotta laittanut väärin, eli juuri niihin vesakeskisiin ja yläluomelle. Ja juu, ei minua hävetä myöntää mulkkuiluitani tai tietämättömyyttäni.  
Misellivesi on luojan lahja laiskalle tai kiireiselle tai äkkiä puhtautta vaativalle ihmiselle. Toivon, että tällainen tuote olisi äitiyspakkauksessa antamassa mammoille uskoa siihen, ettei ihonhoitoa tarvitse lopettaa synnytykseen, eikä meikkaaminen ole huonon äidin merkki. 

Miten tämä toimii ja miksi? 
Nivea Daily Essentials Cleansing Water sisältää yhdistelmän aktiivisia ja luonnollisia ainesosia. Misellivesi toimii tavallaan magneetin tavoin= misellit ovat mikroskooppisia helmiä, jotka sulkevat sisäänsä ihon epäpuhtaudet, rasvan ja meikin niin, että ne voi poistaa holta vanulapulla pyyhkäisemällä. (teksti kopsattu lehdistömateriaalista.)

Suomeksihan tämä menee siis näin: Ota vanulappu, kasta se miselliveteen ja pyyhi. Voit hangata eestaas, koska sotkua et saa aikaan. Olen vetänyt yhdellä lapulla koko naaman huulipunineen puhtaaksi ja varmistanut vielä puhtaalla vanulla, että öö? Ja juu, kaikki lähti. Puhdistamiseen menee aikaa naaman koosta riippuen 20-23 sekuntia. Itselläni meni 21. 
Kun kokeilet, tule kertomaan aikasi! Voittajalle ehkä kolapalkinto.
 
 
Entäs sitten nämä Babylipsin syrjäyttäjät? Ehkä enemmän perusaikuiselle sopivat Labellon huulirasvat kahdella uudella sävyllä. Tuo valkoinen sisälmysosa on sitä hoitavaa aineitta ja ulkoreunalla sävy. 

Yllättäen mun ainoa huulirasvani on aina ollut joko pojan repussa tai väärän toppatakin taskussa, joten ihan kiva päästä joko tuksuilemaan vaalean ruusun sävyn kanssa tai hienostelemaan elegantimman ruusunsävyn kanssa. Onko nämä sulle tuttuja?

*tuotteet lehdistönäytteitä ja ne on saatu blogiin testiin

10 kommenttia:

 1. Tuo misellivesi pitää heti testata, ikinä ennen kuullutkaan tuollaisesta.

  Ja kiitti vinkistä tuonne Nonnulaan, paljon lisäintoa sain taas omiin ihonhoitorutiineihin (tai lähinnä niiden rutiinien puuttumiseen).

  Ihanaa tiistaita Taru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonnula on ihana ja tsekkaa keywordlove!

   Poista
 2. Misellivedet on kyllä huippuja! :)

  VastaaPoista
 3. Misellivesi alkoi kiinnostaa! :) t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kahta eri merkkiä ja tää Nivean on parempi!

   Poista
 4. Ilman misellivettä en tule enää toimeen. Tämä Nivean oma odottaa testaamista vielä itsellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten tulekaan. Ja sillä voi korjata levinneet meikit!

   Poista
 5. Siis nythän mun pitää käydä ostamassa tuollaista misellivettä. En ole vielä kokeillut noita uusia huulirasvojakaan.
  Mukavaa tiistai-iltaa.
  T:Maailman huonoin rasvailija :)

  VastaaPoista