maanantai 26. lokakuuta 2015

Tuhotut kodit ja pimeät illat

 Tai siis emmehän me ole vielä muuttaneet, mutta valmistelupuuhat ovat kovasti meneillään. Vanha vuokrakoti pitää saada uudenveroiseksi poismuuttaessa ja sellainen aiheuttaa aina pientä päänvaivaa.
 
 
Jos on lastenhuoneen oveen laitettu HELPOSTI IRROTETTAVA seinätarra, se irtoaa sitten maalipeitteineen pois. Kuvassa näkyvä ruskea on oven sisälmys, eli sielu. On se nyt jukulauta kumma, kuinka tällaista tuhoa voi saada yksi harmiton tarra aikaan! Juu ja kokeilimme hinkuttaa eri öljyjen ja muiden hellävaraisten asioiden kanssa. Huijausta kaikki tyynni.
 
 
Aiemmin kerroin, kuinka mies on innokkaasti pakkaushommissa jo näin KUUKAUTTA ennen muuttoa. Ei millään pahalla, mutta ei kyllä kauhean hyvälläkään: Alkaa mennä hermot.
 
Viikolla on tullut esiin seuraavia tilanteita: Huoneista palaa hehkulamput. Missä meidän varalamput on? Ai KELLARISSA pakattuna alimmaiseen muuttolaatikkoon. Miksi?
Mutta kynttilänvalossahan on romanttista ja ihanaa. Ai missä meidän kynttilät? Siellä samassa laatikossa. Että ku on siepannut tällaiset pikkuhommat, vaikka muutenhan olen aina täysin stressitön, tietty!
 
 
 
 
Jos mä saisin itse päättää, niin hoitaisin jonkun ihanan firman tekemään kaikki paperiasiat ja pakkaamiset mun puolesta. Mulla on vahvoja tunnesiteitä niin kellarin jätesäkeissä ( kamoon, niitä on pari sataa) asuviin pehmoleluihin kuin lasten vauvanvaatteisiin. Poisheittäminen on aina vaikeaa ja jään muistelemaan asioita. Aikaa siis menee.  Onneksi kaikesta ei tarvitse luopua, mutta jostain kuitenkin.
 

8 kommenttia:

 1. Se pois heittäminen on todella hankalaa! Itse tuskailen sen kanssa, on vaan pakko saada tilaa ja päästää irti.
  Muru, kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti mä kyllä tykkään muuttaa. En mä sitä.

   Poista
 2. Mä vihaan muuttamista, joten saat täydet sympatiat tähän taisteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan muuttamista kunhan tiedän missä kamat on!

   Poista
 3. Sympatioita, muutto on niin takapuolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olin tavallaan unohtanut tän laatikkovaiheen.

   Poista
 4. Muuttaminen on kamalaa hommaa, täydet sympatiat täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, musta tuntuu nyt että kaikki luulee, että mä inhoan muuttohommia. Oikeasti se on ihanaa!

   Poista