keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Ilopilleri muuttotauolla

Kotonamme on nyt loppukaaos. Maalia jokapaikassa sekä pahvilaatikkoja syöviä kissoja. Perhe ruokailee olohuoneen lattialla aasialaiseen tyyliin uuden ruokapöydän ollessa vasta matkalla. Vanha meni hyväntekeväisyyteen kaupungin päihdepalveluiden päivätoimintaan.

Olen intensiivisesti kiinni ovenkarmeissa karhunkielineni ja taikasienen kanssa. Palaan uuden kodin kuulumisten kanssa ensi viikolla.

Olette ajatuksissani.
Höyhenlampun katveesta,
Taru

13 kommenttia:

 1. Hauskaa ja ennenkaikkea helppoa muuttoa :D

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä muuttoon ihanuus. Hyvin sä jaksat ;)

  VastaaPoista
 3. Tzemppiä, on hurjaa hommaa, mutta uudessa kodissa on ihanaa. Ja sitten siihen ihmetykseen, kyllä meillä on joku ylimaallinen yhteys, et kuule usko. Käy katsomassa jos vaan ehdit muutoiltasi meikäläisen Minäkö keski-ikäisen FB sivut ja sieltä tiskaamisesta postaus. Jaoin postauksen ja koska postaus ei sisältänyt kuvia vain videot, niin on poiminut lukulistalta tuon teidän muuttokuvan ylhäältä. Siis aivan uskomaton juttu! Enpä uskoisi, jollen omin silmin näkisi. En saa sitä enää pois, jollen poista koko höskää, toivottavasti saa olla siellä.. UIjui.

  Aivan ihana banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt! Uskomatonta ja wau!
   Bannerista kiitos Marjolle ja Minulle
   Oot ihana!

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä kaikkeen järjestelyyn.Muuten,laitoin sen kuvasi Tremondo-postaukseen täällä
  http://appelsiinipuunalla.blogspot.co.il/2015/11/kaikenlaisia-ihanuuksia.html
  Se olikin ainoa kameralla otettu kuva,sillä menin vahingossa poistamaan muut Tremondossa kuvaamani kuvat;onneksi oli puhelimellakin kuvia:)

  VastaaPoista