torstai 19. marraskuuta 2015

Kokopinkki mimmi

Mulla on aiemmin ollu tukassa helmiäissävy. Oon pari viikkoa liikkunut karsean juurikasvun kanssa ja tänään aamulla ehdin vihdoinkin luottokampaajani Aysen tuoliin.


Mä pyysin "jotain"  KcProfessionalin maskia hiuksiini, aiemmin ollaan käytetty Pearlia tai Pinkkiä. Himassa oon sählännyt laventelin kanssa, mutta EN HALUA PUHUA SIITÄ.
Ylläri oli ihana ja sopii juuri mun huulipunaan ja pinkkiin Punahilkkatakkiini. Sävynä Plum.


Mitäs tykkäätte? 

Kiitos Kampaamo Tila ja Ayse.

15 kommenttia:

 1. Kiva! Mäkin oon noita maskeja käyttänyt ja raitoja on värjätty joskus just tolla blumillakin :) t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulle on tehty eka vaaleita raitoja ja sit ne värjätty :) Mustaan käytän välillä mustaa mut oon aika laiska lotraa sen kanssa. Mulle aina aika-ajoin tulee niitä hinkuja saada raitoja. :D Ja välillä (muutama vuos sitten) oli kokonaan punainen tukka punaisin raidoin jne. Nuorempana kokeilin enemmän värien kanssa, mut voisin sanoa et mulla ollut aika paljon kaikkea ihan blondiblondista mustaan. :) No ei mitään vihreetä. :D Laura

   Poista
 2. Tykkään kuin hullu puurosta.
  Ihana ihana ihana <3

  VastaaPoista
 3. Ooo ihan sairaan nätti! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan laitan uudestaankin ! Kiva ku tulit vieraillulle.

   Poista
 4. Ihan niin sua <3 Mulla kanssa suunnitteilla värinmuutosta. Ensin vaan pitäis päättää se väri :D

  VastaaPoista