sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kun kaikki menee pieleen ja arvonnan voittajat

Sille päälle sattuessani, eli yleensä, olen sähläri. Tilanteet eivät elä yhtä nopeasti kuin minä. Olen kuin Matrix-ukko, joka sinkoilee maailman liikkuessa hidastetusti.

 Kerron teille mitä tapahtui. Olin kaverini kanssa katselemassa tavaraa kaupoilla. Näin ihanan, valtavan, jouluhenkisen keraamisen keksipurkin. Kansi oli teipattu kiinni, joten tietysti nostan purkin kannesta ylös nähdäkseni hinnan pohjasta. No teippaus ei tietenkään pitänyt. Sain valtavaa henkilökohtaista huomiota kaupan henkilökunnalla rikkakihvelin muodossa. Yleisöä kerääntyi. Pahoittelut ja anteeksipyynnöt sanoin ääneen ja poistun ruokakaupan kautta kotiin.

  

Kaupasta ostin päivittäiset 3 litraa maitoa ja jätin ne tiskikoneen päälle odottamaan, että ehdin ne kissanruokinnalta laittaa jääkaappiin. No, ne maitolitrat eivät malttaneet odottaa ja päättivät yhdessä kokeilla benjitaitojaan lattialle. Pahvit eivät kestäneet. Te, jotka olette ikinä siivonneet maitoa muovimatolta, tiedätte että se ei pyyhkiydy pois. Keittiön listat, tiskikoneen suoja-alus, ruokapöytä ja muut olivat liisterinomaisessa maidossa.  

Lähiömuijahan ei tuollaisesta hätkähdä, vaan pyytää neljää lastaan tuomaan "äkkiä lisää pyyhkeitä tai mitä vaan". No, niillä tuoduilla satiinilakanoilla ei saanut sotkua paremmaksi, joten varvaskävelyllä loikin itse vaatehuoneeseen etsimään tekstiilejä. 

Matkalla  heitin jo käytetyt pyyhkeet ja rätit koneeseen ja otin kuivausrummun päältä kuvassa olleen pesuainelaatikon. Jota joku oli ruiskuttanut käsisuiihkulla. Mikä oli saanut laatikon pohjaan reiän aikaiseksi. Mikä johti siihen, että kuvanoton jälkeen jäljellä olleet 750 grammaa pulveria tippuivat suoraan siniselle ruusumatolle. Lähiömimmithän ovat nopeita ajatuksissaan, joten jess: Laitan maton ja kaikki ne yliannostusmäärät pesuainetta suoraan koneeseen. Ja pesutulosta odotellessa menin seurailemaan sisarten välistä kanssakäymistä.

 

Kyseessä leikkiriita aiheesta " söiksä mun karkkipäivän karkit". Ei syönyt, se olin minä. 

Pesukone on mun maltille liian hidas, joten kolmen vartin pikapesun päättyminen tuli nopeammin kuin uskoinkaan. Piilevän martan hengestä otti, kun avasin koneen. 
Sininen ruusumatto oli antautunut pulverille ja oli päästänyt kauhuissaan kaiken sinen itsestään. Pyyhkeet sinisiä, lakanat sinisiä, kaikki sinisiä. Ainoastaan kalpea matto oli putipuhdas. Sillä lailla ja hatunnosto huushollaajille!

Ai niin, Meidän Viikonloppu-arvonta päättyi reilu tunti sitten. Toinen kaksosista, Erin, toimi onnetterana jogurttipurkin valvonnassa. 

2x1 messuliput menivät seuraaville osallistujille:
Tuula Simonen
Laura.


ONNEA MILJOONASTI!
 Meilaan teille molemmille hyvin pian ja saatte lisäohjeet.

 

Onko sulla kokemusta katastrofien kerääntymisestä vai onko se jatkuvaa? Vai olematonta?

14 kommenttia:

 1. Kiitos! <3 t. Laura ps. Välillä kaikki on just noin katastrofaalista..

  VastaaPoista
 2. Mulla on sellaisia kämmipäiviä, milloin mikään ei suju. Toi pulveri kuulostaa tutulta, meillä kaikesta vain tuli pinkkiä. Mies ei yhtään arvostanut kauniin vaaleanpunaisia boxereitaan, outo tyyppi.

  VastaaPoista
 3. Anteeksi että nauran! Tuttuja tunteita, välillä mikään ei pysy käsissä... Suositten myös kokeilemaan täysinäisen kurpitsansiemenöljypullon (öljy on paksua ja miltei mustaa) pudottamista keittiön laattalattialle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ookaan tota öljyä vielä koklannu! Siirappi oli kanssa aika vahva kokemus viime joulukuussa :)

   Poista
  2. Mä oon kerran tiputtanut öljypullon lattialle. Myös Fairy oli kiva. Ja Tolu, sitä on varmaan vieläkin parkettien välissä.. :D Oli myös kiva kun jälkikasvu kerran pienenä "siivos" huoneensa; sumutteli sinne Tolu sprayta silleen "pikkusen", joka paikkaan.. Olihan raikas tuoksu. :D Tuli vaan mieleen.. :) t. Laura

   Poista
  3. Hehhee. Huojentavaa kuulla, että muutkin osaa.

   Poista
 4. Ups. Välistä voi sattua ja tapahtua ;) Mä en myönnä, että mulle kävisi koskaan mitään ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä voi. Yleensä mäkään en kehtaa tunnustaa.

   Poista
 5. Joo, välillä on näitä päiviä! :D

  VastaaPoista
 6. Voi apua, ei voi sattua ja tapahtua noin paljon. :D Sä olisit ihan loistava tapaus FB:n ei mennyt niin kuin Strömsöössä ryhmään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mä oon sen ryhmän jäsen. Olin ehkä toka joka liittyi.

   Poista