sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Meidän viikonloppu kaksosten kanssa

Messukeskuksen megatapahtumaan, Meidän viikonloppu-messuille otin mukaan 11-vuotiaat kaksoseni. Ennakkosuunnitteluista huolimatta aikataulu venyi, kuten meillä yleensäkin.

  
Kädentaitopuolella ihastelimme Tiffany-lasitöitä. Miten jotkut osaavatkin! 

Kimmellys on perheemme naisten heikkous. Löysimme messuosaston, jossa oli maailman kaikki eri muodot ja värit TIMANTTEINA! Kristallikruunuihin tai muihin roikkuviin koristeisiin tarkoitetut soveltuvat myös kaulakoruihin ja niihin mä itsekin tuollaisia käyttäisin, jos osaisin.
 

Tulevaisuuden torilla tapasimme Arctic Warriors-perhettä. Ilkka ja äiti (ja toki yrityksen muutkin ihmiset) palkittiin messuilla Vuoden innovatiivisimpana start-up yrityksenä. Tuotteisiin kuuluvat Puolustajan lisäksi mm. Energiahunajashotti, jonka antamista kaksosille kadun. Jouduin kipittämään täyttä vauhtia mimmien perässä pitkin Pasilaa. Käykääs tsekkaa linkittämäni nettisivut!
Ruokapuolella haahuilimme pisimpään.  Toisella kaksosista on obsessio suklaakuorrutteisista hedelmistä ja näitä kuolasimme vitriinin takaa. Kävi nimittäin niin, että maksaessani ostoksia teekaupassa, huomasin että lompakko on kotona. Oli aivan kauheaa ja noloa, koska olin matkustanut pummilla useilla julkisilla ja lisäksi kassajono oli pitkä. Enkä voinut tytöille mitään ostaa. Tää on niin tätä mun stailia. Kiukuttaa vieläkin omat touhut ja epäorganisoimattomuus. Tarviin varmaan sellaiset amisketjut kaikkiin tärkeisiin tavaroihin. Grr.
 
 

Pääsin kokeilemaan arganöljyä, aiheesta tulossa postausta myöhemmin. Mä olen aiemmin käyttänyt vain parfymoituja öljyjä vitikuiville säärilleni ja sitten on parfyymikriisi. Eli tuoksut liikaa eri aineilta. Mutta palataan tähän, kun olen päässyt testailemaan kunnolla.


 
  Elukkapuoli oli likkojen mielestä ihanin. Ettekä nyt hirnu siellä, kun kerron koskeneeni EILEN lehmää ekan kerran. Olin luullut, että ne ovat sellaisia kovakarvaisia ja piikikkäitä. Pah, pehmeitä! Kuten aasikin. Hevonen oli sentään stadilaiselle tutumpi. 

Kalkkunan kohtaamisesta tuli mulle traumat, koska ne eivät olekaan kanan kokoisia. Vähän sama fiilis, kuin sillä lapsella, jota jokainen joulunalusaika peloteltiin tontuilla. " Tontut kattoo ikkunasta", kaikkihan me niin sanotaan. No, tää kyseinen lapsi asui kerrostalon kutosessa ja luuli tontun olevan kuusi kerrosta korkea :)
 ( jos mietitte, enkö ole ikinä syönyt kalkkunaa? Olen, mutta luulin että se TURPOAA uunissa, niinkuin joku ryyni tai taikina)

Ihanaa isäpäivää kaikille!

10 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä messuilla ♡
  Hyvää isänpäivää!

  VastaaPoista
 2. "Vitikuivat" 😂 sääret. Sama. Noinkohan kukaan muu ymmärtää sen merkitystä..? Ruti, viti, mitä näit nyt on. Joo kalkkunahan on liki sellainen strutsin kokoinen pikkulintu, täytyy myöntää etten oo kyllä nähny livenä enkä taida halutakaan. Sijaistraumatisoiduin. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kalkkuna oli siis sellaisen kolmivuotiaan ihmisen kokoinen. Järkyttävää.

   Poista
 3. Tapahtumarikkaat messut. Ja uutta tietoa pukkasi, huomaan. Ja lehmääkin silitit :)
  Olipa kiva kuulla, että sinulla on 11-vuotiaat kaksoset. Menoa ja meininkiä riittää.
  Kiva postaus! Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaksosten lisäksi 13 v tyttö ja 8v poika :)

   Poista
 4. Ihana kuvaus messuilta! :) Mulle lehmäpuoli taas tuntui kun oisin kotiin menny. Messuilla kiertelyn tärkein anti oli kuitenkin maistiaiset - NAM!

  VastaaPoista
 5. Vitsit, kun mä en ole tajunnut, että mitä kaikkea tuolla messuilla oliskaan ollut:) No, kaikkeen ei aina kerkiä. Kiva nähdä kuvissa sitten ja hei, mä olen kanssa tuollanen kimallushullu, joten kimallusta riittää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kaikkee! Ihanaa sunnuntaita

   Poista