perjantai 13. marraskuuta 2015

Mikä musta tulee isona? Ikäkriisiäkö?


Multa on aika usein kysytty, että mitä mä haluan tehdä isona. Arvatkaa mitä sanon. 

Haluan työn, jossa voin ajaa ratikalla keskellä päivää. Duunin, jossa liikutaan ja käydään kahviloissa ja Sokkarin meikkiosastolla kesken päivää. Joku neropatti sanoi, että kuulostaa ratikkakuskin päivältä tai lipuntarkastajan. No, en mä sinistä pukua kuitenkaan halua pitää. Eilen oli sellainen unelmaduunipäivä, vaikka en blogihommia kummempaa tehnytkään. 


 

Tilanne aamunaaman ja meikatun naaman välillä oli tämä. Vasemmalla täyslannistunut mimmi, joka pelästyi kuvaansa. Oikealla on sentään panostettu ilmeeseen. 

Vietin  koko päivän liesussa kaupungilla ihanan Dioriinan seurassa. Kahvia juotiin, vaatteita ihailtiin ja Sokoksella käytiin. Meillä oli kaksi erillistä bloggaajatapahtumaa päivän aikana ja mä niin tykkäsin. Ratikoilla ei ajeltu, mutta ympäri stadia hilluttiin tavaten bloggaajakollegoita ja muita kivoja.

 lime 

 Tälläinen mekko pisti silmään. Koko oli liian pieni tai ihminen liian iso, joten kuvaa ei ole päällä. Ilmeet kohilaan.
 

Itseäni mietityttää, että onko epäaikuisuuden merkki haluta aina jotan muuta urallisesti? Onko se jotenkin aikuisen merkki, että viihtyy samassa konttorissa koko aikuisiän? Haluan katsella ohikulkijoita kahvilasta päiväsaikaan. Kärsinkö siis ikäkriisistä? Mitä sanot?

 

pinkit neilikat


 Tosiasiahan on se, että töitä me kaikki joudumme tekemään. Olen ehkä jämähtänyt haavemaailmaan.

Lähetän siis vetovoiman lain mukaisen toiveen: Haluaisin nähdä keskipäivällä Töölönlahden ja penkillä istuvan eläkeläisen, ilman että minulla on kiirettä poistua. Kiitos, kun nyt saan nauttia kaikesta ihanasta. 


13 kommenttia:

 1. Vitsit et oot ihana...ei mulla muuta ♡♡♡

  VastaaPoista
 2. Vähän samansuuntaisia ajatuksia. Meikkikaupat kuitenkin vaihtaisin kauppahalliin ja ihaniin herkkupuoteihin :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa on, mutta ei jaksaisi joka pv, Turvallinen toimisto olisi se sitten mikä tahansa saattaisi lämmittää. Kivaa on siksi, että ei ole joka pv. Mutta nämä ovat siis minun omia ajatuksia. Ihanaa oli ja piristävää, mutta ihanaa oli tänäänkin hmpphh... täällä kotitoimistolla. Mutta meikäläisen kotitoimisto on niin eri, kuin monen...

  Mutta ehdottomasti ikäkriisiä ainakin täällä, sillä koko ajan on levoton olo.. Johtuuko se siitä, että jotain kolkuttelee oven takan tai että toivoo, en ole vielä saanut selvää. Silti hyvin samoja ajatuksia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä ollut levoton 38 vuotta, mutta tää rauhattomuus on uutta. Odotan jotain hyvää tapahtuvaksi!
   Olen maannut tänään koko päivän ja nukkunut.

   Poista
 4. Eikös tämän päivän aikuisuuteen kuulukin juuri tuo itsensä löytäminen uudelleen ja uudelleen? Paikalleen ei saa jäädä, maailma jyrää yli... Joo, jotain kriisiä pukkaa nyt täälläkin. Voi kettu, kun jäi kaikki blogihulinat välin, mut vielä täältä tullaan. Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuluuhan se. Huojentavaa lukea kommenteista, että tätä on liikkeellä.
   Harmi kun ei ny nähty, mutta ens kerralla sit!

   Poista
 5. Liekö joku ikäkriisi mut mulle on tullut tänä syksynä semmoinen olo et haluan ehkä jotain muuta.. No mä oonkin ollut samassa duunipaikassa lähes 15 vuotta, mut kyllä tähän toki vaikuttaa myös muutokset työpaikalla ja organisaatiossa, yt:t jne. Haluaisin nimenomaan vaan istua kahvilassa ja kiertää kauppoja kaikki päivät. (tiedostan ettei sitäkään varmaan kauaa jaksais) Mistä semmonen duuni? T. Laura

  VastaaPoista
 6. Minä haluaisin kyllä olla jossain muualla kuin ratikassa ja Helsingissä ... mutta ehkä sitten eläkepäivinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla on lasten koulut täällä.

   Poista
 7. Täälläkin on yksi levoton sielu, mutta en pidä sitä minkään ikäkriisin merkkinä. Tämä levottomuus on vaan osa minua: halu nähdä, kokea ja tehdä uusia juttuja. Minut levottomuus saa matkustamaan. Aina oltava vähintään yhdet lentoliput varattuna - mielellään useat. Työssäkin pitää saada koko ajan uudistua, muuten ahdistaa. Mutta olipa aika mukavan kuuloinen päivä sinulla! :)

  VastaaPoista