perjantai 11. joulukuuta 2015

Omassa saunassa Rentoillen

Meillä oli edellisessä kodissa ainoastaan taloyhtiön kellarisauna, johon oltiin innostuksissaan varattu kaksi vuoroa viikossa. Itse en saunonut siellä viime marraskuun jälkeen. Perusteeksi sanoin kaikille "siellä tulee kuuma", mutta tosiasiassa mua ällötti. Tiedättekö miltä tuntuu peseytyä saastaisissa saunatiloissa? Lattioilla edellisten käyttäjien pitkiä hiuksia, suihkutelineessä jonkin höylä ja viemärikaivossa mätäinen laastari. Yökkis.


                               

No nyt on oma sauna, eikä oo kuumuus haitannut. Mä oon peräti löylytellyt monta kertaa viikossa, kun sain yllärinä Rento-saunatuotteita. Taloyhtiön saunoissa ei yleensä saa käyttää mitään saunatuoksuja, joten musta on IHANAA laitella kaikkia OMIA juttuja ihan luvan kansssa. 

Lapinmarja-löylytuoksu tuoksuu kuvauksen mukaan yöttömän yön kypsyttämiltä Lapin marjoilta ja tunturiluonnolta. Itsehän en ole Jyväskylää pitkemmällä käynyt, joten tuntureista enkä Lapista tiedä mitään. Sen sijaan tiedän, että tämä tuoksuu vadelmaiselta ja kesältä. Mies luuli, että mulla on joku superhoitsikka päässä löylyssä. Tykätään!Suihkun puolellakin pulikoin nykyään nautinnolla. Vanhassa kodissa oli mittarilaskutus ja voitte kuvitella millaisissa vesilaskuissa kuusihenkisessä perheessä liikuttiin. Yritin panna lapsille munakelloja soimaan ja  hoputella, mutta en itsekään siedä pikasuihkuja ja sitä ettei EHDI käyttää kaikkia tuotteita. 

Lapinmarja-pesugeeli on  biohajoavaa, kuten myös suihkussa käytettävä kosteusvoide. Tällaiset kosteutusta nopeuttavat tuotteet on mulle luksusta, koska sellainen hartaudenomainen itsensävoitelu on mulle liian hidasta. Saati rasvan kuivumisen odottelu. Sitten yleensä oon tilanteessa, että sukkahousut liimaantuu pohjerasvaan. Näillä kahdella tuotteella iholle jäi vienoinen marjaisa tuoksu. Tykkään myös näistä!

Kertokaa mulle sauna-asioita, koska nyt voin niitä toteuttaakin!Lopuksi vielä kissakertomus. Appukissa (taustalla, 15,5v)  on uupunut, koska saalisti etanan. Edessä Suti ihmettelee saavutusta.

*tuotteet saatu blogiin

15 kommenttia:

 1. Nää on ihania tuotteita ja kovassa käytössä täälläkin :)

  VastaaPoista
 2. Me oltiin tosi pitkään ilman saunavuoroa, mutta vuosi sitten otettiin ja oon kyllä sun kanssa siitä samaa mieltä, että ne lattikaivossa oleva jonkun toisen sulkasato yms on äklöä, mutta onneksi saatiin heti toinen vuoro pe. Pe käy siivooja siivoamassa saunan ja usein meidän edessä olevat ei käytä vuoroaan, joten saadaan mennä miehen kanssa aina puhtaaseen saunaan mikä on kiva juttu. En ikinä varaisi vuoroa joka on loppupäästä. Mulla on aina läpyttimet jalassa, enkä ottaisi niitä edes maksusta pois. :D Terv. Bakteerikammoinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo aavistustakaan, koska tuota siivottiin. EI varmaan IKINÄ!

   Poista
 3. Oi tuo Lapinmarja löylytuoksu on varmaan herkullinen. ;) Ei ole mitään hyviä saunakertomuksia nyt kyllä. Paitsi olen polttanut takamuksen kiukaaseen ja nahat vaan jäi kiukaaseen kiinni. Olipahan kuules pitkäkestoinen parantuminen ja tapahtui 11-vuotiaana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveen noloa, mutta NAUROIN ihan kamalasti.

   Poista
 4. Oi varmasti ihania nuo tuotteet <3
  Ja yöks nuo karvat ja höylät +laastarit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihania ovat!

   Vähän oli tuolla sellainen uimahallimeininki.

   Poista
 5. Mulla oli asunnossani sauna,mutta en käyttänyt sitä kertaakaan;D Kissa tykkäsi nukkua siellä .oli lämmintä muutenkin vaikkei ollut päällä.Kuntosalissa olen välillä käynyt saunassa,tekee hyvää astmalle,eikä siellä paljon saunoajia ole lisäkseni näkynyt;D

  Onnea uuteen kotiin,varmaan ihanaa ja oma sauna tietenkin mahtava juttu:) Kivat tuotteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän appukissakin nukkuu saunassa, kun metästykseltään ehtii. Uusi koti on IHANA!

   Poista
 6. Saunominen on ihanaa, mutta nyt meillä on sauna kyllä pahasti muuttunut varastoksi. Siis siksi aikaa, että saadaan tämä meidän domino/piiri pieni pyörii huoneiden vaihto-operaatio lasten kanssa hoidettua loppuun... ehkä jouluna sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluks kamat käytävään ja koko sakki saunaan!

   Poista
 7. Voi jee, mä haluan saunatuoksun ja se sais olla joku kivan raikas. Sitten mä haluan tuoksua vadelmalta ja ja ja...joo nyt sekosin näistä saunajutuista. En nyt oo viikkoon uskaltanut saunoa tän köhäni takia, toivottavasti kohta jo pääsen taas löylyistä nauttimaan.
  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kuulit mun köhän. Sauna auttaa ja sylkeminen.

   Poista
 8. Pitäisköhän ostaa tuota :) t. Laura

  VastaaPoista