keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Ostin kaikki meikit. Oho.

Kävi vahingossa niin, että innostuin välipäiväaleista. Mulla on jatkuva tunne, että jotain meikkiä puuttuu. Jotain sellaista, mitä muilla bloggaajilla on. No, nyt ostelin itselleni tavallaan uudenvuoden lahjaksi kasan ihanuuksia.

 Oon nyt vapailla hillunut somessa ihan urakalla ja etenkin Facebookin Nordic Style& Beauty-ryhmässä, josta oon saanut tavaravinkkejä. Mähän rakastan kosmetiikkatuotteita ja voisin majailla kosmetiikkahuoneessani aamusta iltaan. Juu, mulla on kosmetiikkahuone.... 

Keskustan Sokkarin ihana UD-myyjä, jolla oli samanväriset silmät kuin mulla, suositteli tätä. Eka UD:ni, tosi noloa! En ole vielä edes uskaltanut kokeilla, tuli sellainen pyhä tunne. Jos huomiseksi tekisi ihanat juhlameikit tällä, uulalaa.
NYX:in huulipunista mulla on aiempaa kokemusta, koska olen punafriikki. Mulla on yhteensä noin 50 punaa käytössä plus kiillot ja sitten aina aamulla ahdistun vähän, kun en tiedä mitä käyttäis tänään. Nyt saan ahdistua lisää. Tää on tumma luumu ja aion varmana laittaa smokey eye- meikin kanssa, vaikka yleissuositus kai on, että joko vahvat silmät tai huulet. Mä tykkään, että on molemmat jopa virka-aikana.


Mulla on Sleekin paletteja ennestään ja niiden pigmentti on aivan sairaan hyvä. Kestää todellakin yöhön asti, tai siis itselläni siihen kymmeneen. IHANAT SÄVYT; UU.Contourin käytön oon vasta oppinut hiljattain, enkä enää osaa olla ilman. Aiemmin olen vedellyt Isadoran paletilla ja Kicksin omalla, missä on shimmeri mukana. Tässä on aivan sairaan hyvä pigmentti ja sävy justiinsa mun oudonväriselle iholle sopiva. 


Mun teki mieli jotain parfyymiäkin, vaikka sain justiinsa joululahjaksi toivomani YSL:n Black Opimumin. Mutta se oli lahja ja vähän eri asia. Koska oon Escadamuija, en osannut valita loppuneen lempparini Joyfulin ja Aqua Del Solin välillä, joten ostin molemmat. Ettei tarvi sääliä sitä ostamatta jäänyttä, jota olisin myös voinut käyttää.


Jäätäville silmäpusseille ostin vuoden sisään kolmannen tuubin Clarinsin Instant Concealeria, tää on niin hyvää ja peittää kaiken. 


Lumenen Longwear Bluria oon käyttänyt koko talven, tai mikä tää vuodenaika nyt muka onkaan. Hurjan peittävä, eikä maskimainen ollenkaan. Tykkään. Itiksen Kicksin myymäläpäällikkö auttoi sävyn valinnassa ja sain kyllä todella ihanaa palvelua. Kiitos tätäkin kautta.


Kaikki ihanuudet samassa rivissä. Mistähän aloittais?Tältä näyttää mun päivittäisessä käytössä olevien meikkien pöytä. Valitse siinä sitten. IHANAN PALJON.


Onko muilta lähtenyt vähän käsistä toi aleostelu?

15 kommenttia:

 1. Oot fantsu tiedätkö sitä? Mäkin oon Escada muija, jos yhden saisi autiolle saarelle, niin Escadan kesä! UD:n kanssa oon pihalla ja pyrin olemaan, koska jos jostain innostun haluan kaikki!!! Eikä siitä tule mitään.. Kosmehuoneen haluan myös, oon yrittänyt ottaa siivua ukkelin telsuhuoneesta, mut valittaa, jos purkit sikiää. On epämääräinen olo, kun ovat kaikkialla, turvaton tunne.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fantsu, ihanaa! Kukaan ei oo koskaan sanonu niin.
   Mulla oli vanhassa kodissa purkit ja lodjut pitkin. Kyllä tollanen oma meikkitila täytyy sullekin saada. Perusoikeud!

   Poista
 2. Mä olen ostellut lapsille ihan laittoman paljon vaatteita alesta. Mä oon kans Escadamuija ♡
  Ihania meikkejä oot kyllä ostanut, noi luomivärit on upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kandee koklaa Sleekiä. Pusuja toipilas.

   Poista
 3. Joku on ollut vähän ostoksilla :D Lumenen Longwear Blur on ollut yllättävän hyvä vaikka aina aiemmin olen käyttänyt Lancomen meikkivoidetta. Lumenessa myös minulle sopiva sävy. Se on muuten taivahan tosi, että juurikin kosmetiikkaosastolla jos saan hyvää palvelua niin varmasti palaan sinne, ostan paljon ja kerron kavereille. Jos taas saan ensin etsiä myyjää kissojen ja koirien kanssa. Kun saan myyjän hän haukottelee ja palvelee minua tympeästi kierrän tämän kosmetiikkaosaston jatkossa hyvin kaukaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Piti erikseen kehua vielä, koska harvoin saa superpalvelua.

   Poista
 4. Mä en ole ostanut mitään. Mun makuun nää Suomen aleprossat on toistaiseksi liian alhaalla, 30% ei ole ale, mutta 60%. Jään odottelemaan, mitä tuossa -60% vaiheessa on enää jäljellä. :D Ihania ostoksia olet tehnyt. <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt kelpaa. Jos ei näillä saa kasvoja ojennukseen, niin sitten ei millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! En malta odottaa, että pääsen koklailee

   Poista
 6. No huh, mullahan ei oo sit meikkejä ollenkaan. No, eihän mulla juurikaan ole. Täytyis eka opetella jotenkin niitä käyttämään... Voi kun asuisin / asuisit lähempänä, tulisin oppiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettaisin mielelläni. Mussa on sellainen vika, että voin puhua kosmetiikasta aina. Silmät syttyen.

   Poista
 7. Uutta kosmetiikkaa en ole ostanut lainkaan, kaappi pursuaa nytkin ja muistin juuri ne kaksi viime tammikuussa Tokiosta ostamaani avaamatonta meikkivoidettakin. Kolme vaatetta ostin, niistäkin kahta olin jo normihinnallakin harkinnut. Nyt taitaa vähemmän olla enemmän.

  VastaaPoista