tiistai 1. joulukuuta 2015

Tammertukun Joulu

Syksymmällä kävimme muijaporukalla, eli Dioriinan kanssa mulkoilemassa Tammertukun tarjontaa.

Nyt voin sanoa, että tänä vuonna mulla on mennyt joulukuun tuleminen, sen odottaminen ja vouhotus kokonaan ohi. Normaalisti mä olen ihan joulutyyppi, mutta muuton vuoksi olen unohtanut joulukuun, eikä mulla ole edes joulukalenteria.

Nyt kun olemme asettuneet taloksi, alan virittelemään valoja ja tonttujuttuja. Vastoin yleistä oletusta: minulla ei ole värikkäitä jouluvaloja, vaan siniset päihdevalot. Siis sen väriset, kuin julkisissa vessoissa. Toki on kirkkaitakin ( ne mä olenkin itse hommannut).

Tänä vuonna aion tapani mukaan koristella kodin runsaasti. Tässä teille Tammertukun stailia.

5 kommenttia:

 1. Oli NIIN ihana tavata silloin ja huomata, että ihankun oltais tunnettu jo pitemmän aikaa <3 Kumpa sais kaikki nuo ihanuudet kotiin :D

  VastaaPoista
 2. Mä olen niin jouluihminen! <3 Nyt harmittaa jo kun en ole ehtinyt vielä kuusta laittaa, vuosi sitten tähän aikaan mulla se oli jo. No, jouluvaloja ja vähän muuta ja punaista tekstiileihin olen onneksi jo ehtinyt laittaa. Mun joulu on puna-valkoinen (taas). Noi kuvien jutut on ihan mun makuun. :) t. Laura

  VastaaPoista
 3. Mä voisin kotiuttaa kaikki nuo peurakoristeet tuolta Tammertukusta.
  Kivaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista
 4. Oi niin kauniita kuvia <3 Kaikkia ihanuuksia :)

  VastaaPoista