torstai 7. tammikuuta 2016

Arat paikat jäässä

Emmä nyt pakkasista viitsi valittaa, mutta sen vähän kuitenkin. Normaalikansalaisella jäätyy varpaat tai hento ranne, mulla nenäkarvat. 

Olin liikenteessä kuin tundrien mies. Luulin, että meikit oli pitkin naamoja, kun ohikulkijat tuijotti,  kunnes kännykän omakuva paljasti valkoisena huurutuppuna jäätyneet nenäkarvat. Mä oon jotenkin kokonaan unohtanut tän naiseuden tai siis miehekkyyden osa-alueen hoitamisen. Ehkä mä oonkin yleensä aina niin terve just siksi, koska bakteerit eivät pääse nenäonteloon? 


ei tullu höyryä

Kirpakasta pakkassäästä (en enää ikinä sano kirpakka pakkassää, enkä myöskään kevään ensituoksut, autereinen kesä, enkä tunnelmallinen joulu) huolimatta olen kävellyt 15000 askelta.  Mulla on peninkulmajalat, joten mun oman askelmittarin mukaan kyseessä on noin 8-10 kilometriä, kysyjästä riippuen. Jäin julkisen liikenteen vangiksi asioidenhoitoreissulla ja tuli sitten käveltyä.Kotiin päästyä ei auttanut kissain lämpö, eikä villapeitot. Tilanteen pelasti legendaarinen fleece with sleeves ( sai Tigeristä, ei tiiä saako enää). Voi olla, että oon jättänyt käyttöohjeen lukematta, mutta näin päin tämä lämmittää pyrstöpuolta. Toisin perin näyttää leikkaussalivaatteelta. 

oho, mulla on hymykuoppaMenen trimmailemaan.


13 kommenttia:

 1. Vallan pakkasukon hanurista suoraan tämä kylmyys. No mut hei jos ne nenäkarvat lämmittää nenua, niin ettei ontelot jäädy. Mulla on nenäkarvatrimmeri, jos mä keksin jonkun neuroosin, kanssa hoidatan sen ja niitähän on ja myös niitä hoitamattomia valitettavasti. Kaikkeen ei lompuuki meinaan taivu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näen Tiian trimmaamassa neuroottisesti myös kissojen ja koirien neniä :)

   Poista
 2. Vai, että nenäkarvat on jäätyneet. Mietin juuri, että kasvoikohan nuoruudessa niitä nenäkarvoja, vai onko ne alkaneet kasvamaan vasta aikuisena? Mullakin muuten kasvaa ;) Nauroin yksi päivä twitterissä kun joku 40-vuotias mies kirjoitti, että "skidinä nauroin faijan nenäkarvatrimmeriä, mutta en naura enää". Se jotenkin nauratti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Nää on varmaan murrosiän jäänteitä.

   Poista
 3. Siis haluutko kuulla jotain karseeta? Tietty haluut :D Siis mulla kasvaa oikeeseen korvaan yks ihan jäätävän karsee korvakarva. Yhtenä päivänä yritin nypätä sitä pois, mutta se vaan kihartui :D Ei auttanu muu kun ottaa nenä-/korvakarva trimmeri peliin ja johan sai karva kyytiä. Tänään oli kyllä niin tuju pakkassää, että kun yritti räkää vetää sisäänpäin juuttu sieraimet yhteen :D
  Karseeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai silleen ku pakettinaru? Siinä oliskin idea kaikkipaketissa pojille "Näin paketoit kauniisti Outin korvakarvoin". :):)

   Poista
  2. Siis just silleen kun pakettinaru. Mulla on ollu aina suorat hiukset, mut onneks edes korvakarva kihartuu. Mä luulen et Jani ja Aleksi ei haluu ottaa esimerkkiä mun korvakarvasta :D

   Poista
 4. Anteeksi. Repesin! Nenäkarvat jäässä. :D Itsellä oli aamulla töihin päästyä ripsivärit poskilla eli huomisaamuna ei varmaan kannata laittaa ripsaria ennen työpaikkaa... Kotiin päin mennessä oli juna noin 20 minuuttia myöhässä. Ehdin olla ulkona sellaiset 45 minuuttia (kävelymatka töistä asemalle + odottelu seisakilla) ennen kuin juna porhalsi paikalle. Siinä ajassa jäätyivät silmäripset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh! Mulla on onneks vedenkestävä meikki ;)

   Poista
 5. Kyllä näillä pakkasilla on kaikki karvat jäässä :D

  VastaaPoista
 6. Hahhaa, kuule sama juttu on käynyt mullekin :D Nyt vaan tuntuu, että olen palelluttanut koko nenän sisäontelon, sen verran aran kipeähköltä siellä tuntuu :P Nyt maalla toppahousut on pop, en vaan tiedä kehtaanko niillä kaupungissa tallustella..ens viikolla tosin taisi jo pakkanen lauhtuakin :D

  ps. Nenäkarvoihin juuttunut trimmeri on muuten vasta SUPERAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en enää IKINÄ pidä toppiksia. Ottaa egoon.

   Poista