perjantai 22. tammikuuta 2016

Mä näen ihmisten värit, ovatko ne auroja?

Kauan pohdin, että uskallanko tätä kirjoittaa. Niin helposti ihmisistä puhutaan huruakkoina tai muina kylähullun tapaisina. Kun idolini Tiia tuli etiäisineen kaapista, ajattelin minäkin rohkaistua. 

Mä näen kaikenlaista. Eniten mua on pohdituttanut ihmisiä ympäröivät värit, jotka mä näen. Syvempää merkitystä en osaa väreille sanoa, paitsi joskus niiden kanssa tulee tarina. Eräästäkin vaaleansinisestä ihmisestä tiesin, että vauva on tulossa (ennen kuin ihminen itse tiesi).  Väriin liittyvä tarinan kuulen ikäänkuin kuiskauksena. Kauheaa oli nähdä eräässä sisällä kytevä sairaus mudanruskeana värinä, enkä tiennyt pitikö minun siitä ihmiselle sanoa. 

Ihminen, joka kantaa päänsä päällä mustaa, on mulle kauhistus. Kylmäreitä tulee, jos ihmistä ympäröi lasinen väritys. Tiedän, että googlaamalla saisi lisätietoa värien merkityksestä, mutta en halua lukea manuaalia ihmisen kanssa. Itteeni kiinnostaa lähinnä, että miksi niitä näen? Intuitiivisesti osaan tulkita värejä ilman karttaa, mutta minkä takia? Ketä varten? Pitääkö mun kertoa, että hei muija, sä oot sininen?

Samaa olen miettinyt näiden videonauhana kulkevien visioiden kanssa. En mä saa niitä kaikista ihmisistä, enkä pyydettäessä. Tätä on hurjan vaikeeta selittää, muuten kuin yhdellä käytännön esimerkillä. 
Eräs tuttavani oli sinkku ja kaipasi rakkautta. Emme olleet mitenkään bestiksiä, työkavereita ennemmin. Mä näin sen ihmisen vieressä videonauhamaisesti tulevia tapahtumia rakkauden löytymiseen liittyen. Oli erikoinen kohtaamispaikka, miehen vaatteetkin selostin. Nyt muutamaa vuotta myöhemmin, kun emme ole olleet enää samoissa duuneissakaan, kysyin onko mitään tapahtunut. Sain kuulla, että kaikki kävi justiinsa niin kuin silloin näin.
Samankaltaisia juttuja mulle käy viikottain. 


Välillä tämä on tosi pelottavaa ja mielenkiintoistakin. Pelkoa aiheuttaa se, etten tiedä miksi ja mitä mun kaikilla näkemilläni asioilla pitäisi tehdä? 

Lopuksi hallelujamainen kuva, joka itseäni naurattaa.31 kommenttia:

 1. Aika erikoista, jännittävää, pelottavaa? En tiedä uskallanko kysyä mitä näet musta. :D t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On erikoista ja jännää! Eniiten ehkä mielenkiintoista.

   Poista
  2. No, kerrotko mikä oon? ;D t. Laura

   Poista
 2. Nyt on kyllä pakko kommentoida! Mulla on aivan sama noiden värien suhteen, nään ihmisessä värin. Nään samantien, tulenko ihmisen kanssa toimeen hyvin, neutraalisti vai hyvin huonosti. En osaa selittää sitä, mutta niin se vain on. Musta väri on kyllä pelottava, se on tullut onneksi vain kerran vastaan. Sitten sellainen erikoinen lisä vielä, että yleensä näen yhden värin per ihminen, mutta entinen miesystävä ja nykyinen..Niissä molemmissa näkyy monia eri värejä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wauuu! Mitä ne monet värit tarkoittaa, tuli heti mieleen että jotain merkkejä siitä että NYT on tärkeä ihminen. Oot ihana!

   Poista
  2. Mietin kanssa,että jotain spesiaalia niissä ihmisissä on, kun niitä ei oo tullu kun kaksi vastaan. :)

   Poista
 3. Apua, uskaltaako suhun enää missään törmätä :'D Mä olisin varmaan jo lataamossa, jos itse tällaisia kokisin. Ehkä tällainen taito on annettu niille, joilla on resursseja sitä kantaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaa. Tätä mä just pelkäsin, että ihmiset alkaa ajattelee että hui. :) En olis ikinä sulle puhunut, jos oisit "vääränvärinen":)

   Poista
  2. :D Mutta joo, luulen että monia voi tällaiset asiat kyllä pelottaa..itse olen marinoinut itseni rajatiedolla penskana, samoin siihen aikaan oli ihan hirveä ufo/humanoidi-buumi..ja voit kuvitella, että kyllä pelotti :D Olen yrittänyt suojella itseäni ottamalla tietyn skeptisen asenteen, mutta aina tällaiset jutut tietyllä tavalla nostavat niskakarvoja. Ja varsinkin, kun itse näin kerran unen, joka toteutui ihan pienen ajan sisällä, en ole täysin varma tapahtuiko se ikävä asia ( mulle rakkaan kissan halvaantuminen ) jopa sillä hetkellä kun unta näin..äiti kun ei ollut voinut mulle heti tapahtumasta edes kertoa, kertoi vasta n. viikon päästä että kissa jouduttiin lopettamaan ja että kissa oli ylipäänsä halvaantunut. Ja muistin tuosta äidin uutisesta vasta parin päivän päästä sen unen. Mutta en enää muistanut, minä päivänä sitä unta näin kissan halvaantumiseen/kuolemaan nähden. Jotenkin tuon jälkeen se mun tietty skepsisyyskuoreni on kokenut kolauksen.

   Poista
  3. Sama! Luin luukanen-kildeä ja muuta. Voi tota kissahommaa, äidilläs ollut kovat paikat.

   Poista
 4. Pitääkö sun nähdä ihminen livenä, että näet värin? Mua nää hommat kovasti kiinnostaa, johtuen niistä omista enneeunista.
  Mä olen aina kuvitellut olevani oranssi tai punainen, osuinko yhtään oikeeseen?
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei välttis tarvi nähdä, muu kontakti riittää. Joistan nettitutuista tiesin heti, että nyt on pahat värit.
   Eilen se muruseni olit fuksiainen. Oot ihana!

   Poista
 5. Uskallanko kysyä, että olenko mä mikä väri ;) Pinkki varmaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo muute pinkki! Eilen olit savunsininen.

   Poista
 6. Musta kaikki tällaiset jutut on ihan älyttömän kiinnostavia :D ja oispa tosi hauskaa tietää mikä mun väri olisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaappa haluisinko tietää omani!

   Poista
 7. Voi apua, oispa siistiä tietää minkä värisenä mut näkisit :D Mulla ei ole kuin aika hyvin kehittynyt aavistuskyky. Joskus myös, kun tarvii kaupasta saada joku harvinainen muumimuki tms, luotan siihen, että se yksi kappale oottaa mua siellä ja yleensä niin sitten käykin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi aavistuskyky on niin siistii! Tiedän mitä tarkoitat sillä. Vähän niinku vahva tunne, että kaikki tapahtuu just hyvin.

   Poista
 8. Hui hurjia juttuja, mutta hienoa, että uskaltauduit kertomaan. Mä olen niin herkkis, etten kestäis, jos näkis toisilla jotain sairauksia tai muita tapahtuvan. Varmaan ahdistais. Ahdistaako nämä jutut tai värien näkemiset sua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi muru! Ei ahdista, hämmentää enempi. Kun en oikein tiedä mitä mun on tiedoilla tarkoitus tehdä.

   Poista
 9. Nyt on nukuttu yön yli ja pohdittu tätä asiaa ympäri ämpäri, googlattu kaikki asiasta. Kuule sinulla on lahja, näet ihmisten auran ja sitä kautta voit tunnistaa ihmisluonnon. Ymmärsin kuitenkin, ettet halua tietää mitä värit tarkoittaa ja musta väri aiheutta ahdistusta. Mitä nyt näitä luin, niin musta väri ei kuitenkaan kerro pahuudesta, vaan yksinkertaistettuna tietynlaisesti feikkiydestä, salaa asioita, ehkä juuri pimeän puolensa tai epävarmuutensa. MUTTA miksi se mitä netistä luin hei haloo googlaamalla olisi absoluuttinen totuus, musta voi sulle ollakin kuule jotain kierompaa tai pahuutta jopa. Niinpä, ei kenelläkään näistä ole varmaa tietoa. Luotan Taru suhun kuin kallioon. <3 Olet sykähdyttävä ihminen ja uskon, että ollaan tunnettu edellisessä elämässä. <3 Muiskis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kiitos googletteluista. Mulla on varmaan sen takia joskus haastetta ihmisten kanssa, kun väri sanoo eriä kuin suu. Vaikea selittää, mutta moni juttu on kariutunut sanojen ja olemuksen ristiriitaan. En tiedä aina, kumpaa seurata kameleonttien kanssa.
   Tiia, mä olen entisessä elämässä asunut Kiinassa miehenä ja Venäjällä tsaarien aikaan. Olemme jommassa kummassa treffanneet! Olet mulle kullanarvoinen ihminen, muistathan sen aina!

   Poista
 10. Tosi jännittävää kyl! Pakko kysyy mikä väri mä olen? XD
  Itte oon miettiny kyl että onhan ihmisissä tietynlaisia auroja varmaankin, tuntuu että itsekin jotenkin viestittää olemuksellaan vain jotain vaikkei tekisi tai edes sanoisikaan mitään. Ja helposti sitä alkaa muitakin ihmisiä, ihan tuntemattomiakin, tulkitsemaan :) Tosin tuollaista taitoa/lahjaa ei ittelläni kyllä ole! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muruseni, olet yleensä vaalean turkoosi.
   Kehonkielen tulkinta onkin oma juttunsa, ja ajattele se vielä värien ja kuiskausten kanssa. Sellaista mulla on välillä.

   Poista
 11. Ihan huikeeta, toi on lahja! Mun yks läheinen lukee auroja. :) luki esim. mun veljenpojan auran ja meni kyl ihan nappiin plus anto meille aikuisille mietinnän aiheita.

  En nyt tähän viitsi enempää kirjoittaa, mut kaikenlaisia kokemuksia on ollut itsellä ja lähipiirissä. :)

  Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Onpa mielenkiintoista!
   Miten hän on oppinut niitä lukemaan?

   Poista
 12. ihanaa !! mahtava kuulla ihmisistä joilla on lahja. itse en auroja nää mutta muita KUMMIA juttuja kuitenkin.tai musta ne on ihan tavallisia asioita.me ollaan vain niin kadotettu aistia näitä juttuja !talven jatkoa kaikkine sävyineen !toivottaa Anitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anitta! Kävi kiinnostamaan, mitä näet?

   Poista
 13. Tää on tosi mielenkiintoista! Onko ne ihmiset aina saman värisiä vai vaihtuukohan se väri esim. mielentilan, sairauden tms. vuoksi? Ja onko se koko ihminen sen värinen kuin on vai vaan sen ympärys? Mä olen joskus satunnaisesti nähnyt joidenkin ihmisten ympärillä valoa, yleensä vaalean keltaista mutta noita "videoita" ja "kuvia" tapahtumista näänkin vähän useammin ja joskus saan "tietoja". Jäin miettimään (mm. nonien kommenttien vuoksi) että onkohan kaikilla ihmisillä jokin "yliluonnollinen" kyky mutta toisilla, kuten sulla, se on herkemmässä. Äh, nyt menee yöunet, pitää lopettaa miettiminen. Hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Väri vaihtuu, joskus joku on sininen ja seuraavaks vihreämpi. Se on sellaista revontulta ihmisen ympärillä. Ilahduin, että säkin näet videoita!

   Poista