tiistai 5. tammikuuta 2016

Öljyä ryppynahkaisille NIVEA Q10 FIRMING BODY OIL

Nyt kun oon konttaillut täällä huoneistossa ja aikani kuluksi rapsutellut ketsuppitahroja laminaatista peukalonkynnellä, olen alkanut ottamaan perspektiiviä asioihin. Ensinnäkin ärsyttää tahrat ja kissankarvat maassa ja toisekseen mun ihoni kärsii kylmyydestä. Mikä se perspektiivi sitten on? No vaikka se, että miksi olisi pakko ulkoilla pakkasella?

 Keksin kolmivuotiaan tasoa vastaavan lausahduksen: Hirveetä kun ulkona on kylmää, mutta onneksi voi mennä sisälle.

Eilen mä vietin kivan kahvihetken kanssabloggaaja Dioriinan kanssa, jossa puhuimme perusasioista, vaihdoimme juorut sekä skandaalit sekä puhuimme kosmetiikkaa. Mulla on raskausajoista venynyt mahanahka, mikä ei ilman veistä kiinteydy. Sen todisti jo viime kesäinen jumppainnostus, mistä ei sitten enää puhuta. Mä oon aiemminkin öljyillyt ja valellut itseäni eri tuotteilla, mutta nyt on muija taas innostunut.

NIVEA Q10 FIRMING BODY OIL lupaa kiinteyttää synnyttäneiden ihoa ja se soveltuu erityisesti raskausarpien käsittelyyn. Säännöllisesti iholle hierottuna öljy auttaa häivyttämään arpia, parantamaan ihon kosteustasapainoa sekä tasoittamaan ihonsävyä jo kahdessa viikossa. 
Mulla on toki synnyttämisistä luojan kiitos jo aikaa, mutta nahka muistaa kyllä. Nyt kun olen tätä kokeillut muutaman viikon, on piilossa pysyvä maha-alue kyllä tasaisempi sävyltään ja ihan niinkuin kireämpikin. Ja joo, ei oo joululäskejä kun ne tuli reiteen. Mikä siinkin muuten on, että aina reidet lihoavat ekana tukeiksi ja vaikka ranne pysyy laihana? Törkeetä. No, onneks liha lähtee taas vapuksi pois.

Öljyn sisältämä avokadoöljy saa kuivan ihon tuntumaan pehmeältä, kimmoisalta ja ylellisen sileältä. Ihoon hyvin imeytyvä, pehmentävä macadamiaöljy antaa iholle silkkisen hehkun, ja puuvillansiemenöljy kosteuttaa ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta.


Onko teillä jäänyt joulusta lihallisia muistoja? Vai ovatko kaikki muut sellaisia järkeviä syöjiä, toisin kuin minä? 
*kursivoidut tekstit lehdistöinfosta
*tuote saatu blogiin


8 kommenttia:

 1. Mä olen pelkkää lihallista muistoa :D. Tota olisi kiva koittaa omallekin römpölle=roikkumasulle.
  Kirpakkaa sisäpäivää ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Römppö on oikea sana. Pitää käyttää mammapikkareita, että pysyy maha kasassa.

   Poista
 2. Täällä on lihallisia muistoja ihan tarpeeksi ja kun peiliin katsoo, voisi välillä alkaa pupujen ruokavaliolle, mutta en ala :D Jos testaat tuota voidetta vielä pidemmän aikaa laitappa vielä kommenttia lisää, oliko siitä minkälaista apua, jos sitä sitten itsekkin kokeilisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Kyllä sen nyt tässä muutamassa viikossa on huomannut, että raidat ovat hälventyneet ja nahka on kimmoisampi. Mietin kauan, että laitanko mahakuvan.

   Poista
  2. Eli täytyy varmaan suunnta kaupan kautta ;) Laita toki masukuva!

   Poista
 3. Hauska kirjoitus Taru:) Mikähän siinä on kun ne mahaläskit on aina niin himputin vaikeet saada kiinteytymään. Auttaiskohan tuo ja pitääkö sitä öljytä kahdesti päivässä, sillä siihen ei oo aikaa!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiäksä, mulla on ollut aikaa vaan kerta päivässä!

   Poista
 4. Oli ihana nähdä vaikkakin pikaseen <3 :)

  VastaaPoista