keskiviikko 13. tammikuuta 2016

No niin

Mä melkein otin yhteyttä aikuistensuojeluliittoon, koska tällaiset reilun kuukauden lomat luentojen välillä ovat kauheita. Mun jatkuva flowfiilis oli ihan pausella, koska oon ollut liian kauan sivilisaation ulkopuolella. 

On meikattu kahdet meikit omaan naamaan päivässä, käytetty kolmea tytärtä elävinä meikkipäinä, on askarreltu ja ulkoiltu. On aloitettu tekemään Epäonnisen kokin käsikirjaa. Olen siis käyttänyt aikani varsin hyvin. 

Nyt on munkin arki alkanut menoineen ja aamukuuden meikkeineen. Koska haluatte nähdä, miltä näytän ennen taikoja, niin olkaa hyvä.


Mulla on silmäpusseille testissä ihana tuote. Siitä heti lisää, kun saan tarpeeksi valoa kuvaukseen.

Mitä teidän keskiviikkoon kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Ihan näytät Tarulta meikittäkin.
  Silmäkivekset kuvaa myös mun silmäpussukoita aamuisin :D

  VastaaPoista
 2. Mulla nyt ei (vielä) oon silmäkiveksiä mut pandaväritys kyllä löytyy ala- sekä yläluomilta. :D

  VastaaPoista
 3. Silmäpussijutut kiinnostaa aina ;) Jään kuulolle.

  VastaaPoista