keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Halutaan vuokrata pms-yksiö

Mulla on todellinen tarve henkilökohtaiselle kiukutteluasunnolle kerran kuussa. Olo on pms-aikana sietämätön sekä mulle, että läheisille. Tämä on yksi niistä aiheista, mistä vaietaan, en yhtään ymmärrä miksi.


Viimeiset pari päivää on tämä muija taas turvonnut entisestään ja syyttänyt siitä ketäs muuta kuin kokkimiestään. Pitääks sun aina tehdä herkkuja, ku oon läski ja oma vikas että vaimos on ruma- tyyppistä laatukeskustelua. 

Painohan ei varsinaisesti ole noussut, paitsi nimettömässä. Huomasin sen, kun suutuspäissäni yritin vihkisormusta irrottaa. Ihan vaan siksi, koska en osannut uutta kameraa käyttää ja sehän on tietty tällaisen ajatusketjun perusteella jonkun muun syytä:

 -En saa ohjelevyä auki, koska mulla ei ole läppäriä
-Pleikan kautta en ala manuaalia lukemaan, koska se on väärin ja sitä paitsi en osaa sitäkään käyttää
- Koska minua ei heti autettu kotona, pakkasin kameran takaisin myyntilaatikkoon ja marttyyrinä kerroin koko sakille, kuinka en osaa sitä käyttää tyhmyyden takia.
-Suutuin, koska mies ei sanonut, etten ole tyhmä. Koska olen muiden (miehen) mielestä tyhmä ja lihava, en tarvitsekaan kameraa. Kuka haluaisi nähdä rumanaamaa ja höllypyllyä muka?
-Koska mies ei sanonut, etten ole rumanaama ja höllyperse, rumennuin entisestään.Tällaisia kauheita kiukuttelupäiviä mulla on kierron loppuvaiheessa ja kuulkaa, lasten saannin jälkeen pahenevat tuhannesti. Olen lääkinnyt itseäni milläs muulla kuin herkkuloilla ja aamulla taas kaduttaa. 

Olisiko liikaa vaadittu, että minulla olisi kaupungin luksusalueella pms-asunto, jossa saisin potea rauhassa ja soitella vaikka virastoihin aikani kuluksi?

Naiset, onko teillä pms-oireita? Millaisia ajatuksia?

14 kommenttia:

 1. Olisko kimppakämppä mitään? Siis jos kierrot vaan osuu eri aikaan... Mä monesti huomaan tietyssä vaiheessa, että ai, tänkös takia mä oon ollut vähän kiree ja/tai herkkä ja herkut on maistunut... Miks mun pitäis osata lukea näitä oireita ja yhdistää ne kalenterin mukaan joihinkin ällöviikkoihin, jos ei tuo mieskään vielä osaa niitä yhdistää. Veikkaan, että sitä toi mun kiukuttelu haittaa enemmän kuin mua!

  Ihanaa viikonjatkoa oireiden kera tai ilman niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettiny, että pitäis asentaa miehelle se kiertokalenteri!

   Poista
 2. Joo mä voin muuttaa alivuokralaiseksi sun pms-kämppään, ensi viikolla taas kiukutellaan. Onneks mulla se kestää 2 ensimmäistä päivää, sen jälkeen helpottaa.
  Mä välillä ärsytän tahallaan miestä, oikein haastamalla haastan riitaa. Sitten kun hän vähän sanoo vastaan, mökötän ja sulkeudun yläkerran makkariin :D
  On tää naisena olo hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon nyös riidanhaastaja. Ihan tikusta asiaa!

   Poista
 3. Hihhii, voin kuvitella virastohenkilöiden reaktiot mahdollisiin kipakkoihin puheluihin :'D Ja joo, kyllä niitä herkkuja vaan jotenkin enemmän kaipaa napaansa, kun menkat lähestyvät. Mutta en kuitenkaan ole kovin kiukkuinen, enkä masentunut tai mitään vastaavaa?? Tai sitten mä en vaan tiedosta asiaa..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mulla ei ole mitään soitettavaa. Pitäiskö perustaa palvelu: napakka pms-nainen hoitaa asioinnit puolestasti.

   Poista
 4. Kuulostaa tutulta, varsinkin tuo martsaaminen :) Itselläni PMS oireilee lähinnä hillittömänä siivousvimmana ja juurikin asenteella "kun kukaan muu ei tee täällä mitään..." Tietty ihan hyvä että edes joskus tulee siivottuakin! Ja hirveesti kaikkea hiilihydraattimössöä pitää saada, pizzaa, karkkia, pullaa yms. Huoh... Ei oo helppoo :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo helppoa ei. Miksihän se marttyyrius käynnistyy samalla kuin pms?

   Poista
 5. Olen peto, kun pms iskee, raivopää ja kaikki ja kaikessa on vikaa. Seuraavana päivänä hävettää ja yleensä kun on se joka kuukautinen riita tullut, niin naureskellaan miehen kanssa, että mies meni taas samaan pms halpaan. ;)

  Yksi hyvä puoli pms oireissa on, silloin olen voimakas ja vahva, enkä anteeksipyytele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vahvuus mullakin, ilman häpeää kerran kuussa!

   Poista
 6. Mun pemssit oli ihan järkyttäviä, ku pidin taukoa e-pillereistä. En aio enää ikinä lopettaa niitten syömistä! Mieluummin oon nälissäni, ku ilman pillereitä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en voi enää ikinä syödä pillereitä, meen niistä ihan sekaisin!

   Poista
 7. Onneksi ei ollut aikoinaan PMS:ää... eikä enää ole oikein mitää muutakaan. Taitaa jo vaihdevuodetkin vihellellä mennessään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot päässyt ihailtavan helpolla. Mä aavistan, että mun menopaussi on kauheaa.

   Poista