torstai 11. helmikuuta 2016

Lahjotut kaksoset

Kaksosilla on sisäsyntyisesti rakennettu juttu, nimittäin saman verran haluaminen. Meidän likat ovat identtiset peilikaksoset, eli kun toisella on lähtenyt hammas oikealta niin toiselta lähtee vasemmalta seuraavana päivänä. Kun toinen nostaa oikeata kättä, niin toinen tekee samaa vasurilla. 

Mä itse olen epäidenttinen kaksonen, joten ymmärrän oikein hyvin miltä se tasavertaisuuden tavoittelu tuntuu, vielä aikuisenakin. Suvussa meillä ei tätä kaksosuutta ole ollut ennen minua ja siskoani ja tietysti sitten meidän esiteinejä.

                    

Meidän likat puhuvat toistensa lauseet loppuun ja yleensä aloittavat lauseet samaan aikaan. Meillä ekaa kertaa vierailevat ihmiset ihmettelevät, kuinka osaan stereona tulevasta puheeta poimia olennaisen. Ihan hyvin, koska osaan samaistua tuplapuheeseen ja tiedän kaikuna kuuluvasta jutusta sen tärkeimmän pointin, koska olen yleensä saanut jo molemmilta viestit ja puhelut sun muut samasta asiasta. 


                               


Kaksosuuden kauhein tragedia esiteini-iässä tuntuukin olevan se, jos toinen puolisko saa jotain, mitä itse ei. Oli kyse sitten plusmerkistä hissankokeessa tai äidin tekemästä letistä. 

                        

Mä sitten vähän pohdiskelin, että miten mä materialistisesti huomioisin tyttöjä eri tavalla. Etenkin kun ikään kuuluen on luonne-erot tulleet enemmän esille: toinen diggaa joraamisesta ladylike ja toinen on boheemimpi haaveilija.

Vähän niinkuin minä ja mun oma kaksonen, joista mä olen se boheemimpi tavarainhävittäjä. Toinen tytöistä sai päähänsä Vai-Kon beanien ja toista lahjoin 
SkullCandyn sporttikuulokkeilla.Kuva akvamariini.fiSe kyllä jaksaa mua aina ihmetyttää, miten toi tyttöjen telepatia toimii. Se on sellaista äänetöntä viestintää yläkerrasta alas, jossa toinen on välittömästi perillä kaikista asioista. Sitähän on tutkijat ihan tutkineetkin, että miten toi kommunikointi sujuu, mutta mitään kunnon todisteita tai teorioita en ole löytänyt. 

Onko mun lukijoissa kaksosia tai kaksosten vanhempia? Kerro!


*tuotteet saatu
*tytöt esillä omasta tahdostaan, lahjonnan uhreina12 kommenttia:

 1. Nuo teidän kaksoset on kyllä ihania ♡♡
  Meidän luokalla oli kaksoset J&L, kukaan opettaja ei erottanut poikia toisistaan, mutta me luokkakaverit pidettiin heitä ihan erinäköisiä. Arvaa paljonko tehtiin jekkuja kaksosten avuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meidänkään likkojen kaikki opet ja valkut erota! Onneks eivät jekuta.

   Poista
 2. Joskus aikoinaan samalla heppatallilla kävi kaksostytöt. Mä en ainakaan koskaan erottanut niitä toisistaan, kun oli samanlaiset vaatteet, hiukset jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Meillä pukeudutaan onneks jo eri lailla. Vauvana en otekään erottanut, siks toisella oli kynsilakkaa jopa ristiäisissä.

   Poista
 3. Hei,
  täällä on yksi identtisten tyttökaksosten äiti Porista. Kyllä se kaksosten telepatia ja toisissaan "kiinni" oleminen on tosi vahvaa ja kantaa läpi elämän. Meillä on tämä tasavertaisuus todella tarkkaa ja olenkin siihen oppinut hyvin. Olen oppinut myös sen että riitoihin ei kannata heidän välillään puuttua tai ottaa kantaan kummankaan puolesta, siinä joutuu itse äkkiä siihen syntipukin rooliin(=:
  Minun tyttöni täyttävät jo 27 vuotta tänä vuonna, mutta kilpailuhenkisyys sen kun jatkuu. Olen kuitenkin onnellinen, että olen saanut kaksoset. Sanotaan myös että kaksosia ei anneta kaikille vain niille jotka niiden kanssa pärjäävät(;
  -Kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vika lause on niin totta. Likkojen riitoihin en ole enää vuosiin uskaltanut sekaantua. Äkkiä on kaksikko äidin kimpussa ja sisaruksetkin agitoitu mukaan.

   Poista
 4. Mekin halutaa nuo reput, tai me ei aleta yhtään mitään ja me muututaan ihan mustaksi kuules. Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin tai enemmän ehkä että : Miksei me ikinä saada mitää ja kaikilla muilla on ?

   Poista
 5. Voi nyt vain toisella on tuo Vai-kon pipo ;) Noi kuulokkeet on hyvät.

  VastaaPoista
 6. minä olen kaksonen ja täytyy myöntää, että meillä on erityinen yhteys toisiimme. Me ollaan myös aina lopetettu toistemme lauseet, pienenä ajettiin kaikki tasan ym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säkin oot! Ihan hurjasti on kaksosia tutuissa

   Poista