torstai 4. helmikuuta 2016

Missä muija bloggaa-haaste, tai siis Bloggaaja bloggaa, mutta missä?

Mä oon aina niin jihuu, kun saan jonkun haasteen! Outihan se tietää tämän ja laittoi sitten tänne lähiöönkin vastattavaa.

Pointtina siis kertoa, missä kirjoitat blogiasi fyysisesti. 

Mä en ole vieläkään sujut bloggerin mobiilisovelluksen kanssa, vähän suutuin sille tallentamattomuuden ja muunkin hidastelun vuoksi. Käytössäni on läppäri, jota käyttää koko perhe. Teinit kuuntelevat musaa, mies kattelee leffoja ja itse väännän koulujuttuja ja blogipostauksia tällä. 
Kyllä on ergonomia huipussaan. Ikinä ei kellekään suositella vastaavaa asentoa: pehmeä sohva, kumara eturyhti ja mahtava vakoiluikkuna seljän takana. Voi aiheuttaa lihaskipua ja jalan puuduntaa.Kun piirtelen tai muuten vaan tarvitsen pöytää, käytän ruokapöytäämme. Muuten ihana kiiltovalkoinen uutukaisuus, mutta lyijykynänjäljet eivät lähde enää pois. Hyvä valo tulee kaikista suunnista, kun meillä on ikkunat kaikkiin suuntiin. Uteliaisuuteni vuoksi haastan 

ja 

20 kommenttia:

 1. Bloggauspaikka vaihtelee; jos kuvia täytyy editoida enemmän, teen sen PCllä ruokapöydän ääressä, samoin jos tekstiä tulee paljon, se on kivampi kirjoittaa kunnon näppäimistöllä. Vain pientä muokkausta kaipaavat kuvat(rajaus, koon muokkaus, pieni kirkkauden lisääminen, suoristus jne.) editoin tabletin kuvankäsittelyllä sohvalla röhnöttäen. Lyhyet tekstitkin kirjoitan tabletilla. Siinä on irrotettava näppis, mutta vähän pidempiä tekstejä tabletilla ei yleensä tule kirjoitettua. Kännykällä en bloggaa koskaan. Korkeintaan teen sillä jonkun korjauksen tekstiin, jos huomaan julkaistussa tekstissä virheitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo muuten koklannut tablettia kirjoittamiseen evö!

   Poista
 2. hahhahaha, itsellä yhtä ergonominen kun sullakkin asento sohvalla :D

  VastaaPoista
 3. Haasteeseen tartuttu! :D Mulla on myös aina sama paikka ja se ei todellakaan ole ergonominen. :D

  VastaaPoista
 4. Yhtä ergonominen paikka bloggailla kuin mullakin ♡
  Tänään nähdään muru ♡♡♡

  VastaaPoista
 5. Taitaa olla monella muullakin yhtä ergonominen bloggauspaikka. Täälläkin sohvannurkassa läppäri sylissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kaikki Suomen fyssarit kirkuu kauhusta ku me vaan röhnötetään.

   Poista
 6. Täälläkin kirjoitellaan sohvannurkassa, läppäri käsinojalla ja jalat rahilla. Eli ergonomiasta ei tietoakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin heitän kintut tohon pöydälle aika usein.

   Poista
 7. Samat mestat paitsi välillä myös sängyssä läppärin kanssa, erityisesti iltaisin. <3

  VastaaPoista
 8. Bloggaan aina pc:llä ja ruokapöydän ääressä mutta tuoli nyt vanha puinen talonpoikaistuoli :) ei siis ergonominen ollenkaan. Haluan kunnon näppiksen ja irtohiiren kun teen koska vihaan tabletin irroitettavaa näppistä. Sormeni tai siis kynteni eivät ole yhtään sopivat tabletin näppiksen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedäksä, mulla on hämmentävä tietsikka. Siinä on kosketusnäyttö, kosketushiiti ja tavallinen hiiri. En ikinä tiedä mistä painaa!

   Poista
  2. KÄÄK....mulla menisi varmaan hermot tuollaisen tietsikan kanssa :D Mun sormissa on myös jotain outoa eli joskus kun tabletilla surffailen ja painan jotain kone ei tottele mutta kun joku ystäväni tekee saman kone on heti mukana jutussa. Sormenpääni ovat oudot :D :D :D

   Poista
 9. Ihanaa, kun lähdit mukaan tähän. On kiva nähdä, missä blogataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Kaikki tällaiset behind the scenes-hommat on kivoja.

   Poista
 10. Kovin ergonomista asentoa ei täälläkään nähdä :D
  En ihmettele yhtään, miksi mulla on aina hartiat niin jumissa. Ensin istun töissä koneen ääressä pitkän päivän ja asento vain pahenee kotikoneen ääressä. Töissä saan sentään nostettua pöydän niin, että saisin seisaaltaan tehdä hommia, mutta sitä tulee tehtyä valitettavasti liian harvoin.

  VastaaPoista