keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Onnistumiskokemus ja kuvia blogitilaisuudesta

Eilisestä egoalhosta on toivuttu. Kaivoin kynät roskiksesta ja nyt pääsen kertomaan siitä, mistä eilen pitikin. Kuvassa toki vaivaa vielä oman naamani lyttymäisyys ja annepohtamomaisuus, mut anti olla nyt.Tuossa jokin aika sitten kävimme blogimimmeistä hauskoimman Outin kanssa kuulemassa oppia siitä, miten kasvokuvia ei ainakaan kande ottaa. Itsehän otan suosiolla yläkulmasta, koska mulla on isot sieraimet, joita en kaikille halua tarkemmin esitellä. Valona oon käyttänyt poseeraushetkissä joko kirkasvalolamppua tai luonnonvaloa. Ei ole tullut mieleenkään viritellä mitään lisävaloja katoista killumaan tai siirtää itseäni lähemmäs spotteja. 


Meikkipäiden Riia tässä teki Eucerinin uudella CC-voiteella pohjaa ja kuvaaja Eero Kokko näytti valaistusvinkkejä. 


Tilaisuudessa esiteltiin Eucerinin tuotteita ja niistä uusinta,  Hyaluron-Filler CC Cream Light-voidetta. Mä oon tykännyt käyttää joko mineraalipuuteria pohjana tai Lumene Bluria, joten tuosta CC:stä saatte arviot kokeilutuani sitä aikani. 

Tiesittekö, että kaksoisleuan saa piiloon niin, että työntää leukaa eteenpäin kuvissa? Mä en. Mä oon joko imassut sen sisään tai kauhistuneena kattellut kammokuvien lopputuloksia, että tollanen röllökö sielläkin on. Valaistusvinkkinä kaksarin poistoon toimii se, että valo tulee naaman yläpuolelta. 

Tai voihan se saada pois silleenkin, ettei vetäis tällaisia herkkuja.Onko Eucerin sulle tuttu ja arvasitko että en annakaan periks?


16 kommenttia:

 1. Mulle ei ole Eucerin tuttu. En ole koskaan käyttänyt kyseistä tuotetta.
  Mitä tuohon omaan kasvokuvaukseen tulee, niin yritän ottaa kuvat niin, että tuo kaksoisleuka tule esiin. Eli kääntelen päätäni eri asentoihin ja sitten kuvauksen jälkeen valkkaan parhaimman kuvan (tai siis mikä mun mielestä on paras) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Salakuvat alhaalta on kauheita, mulla niitä puhelin täys

   Poista
 2. Mä arvasin ettet anna periksi ja wau miten hieno meiän kuvasta tuli. Kiitos kun jaksoit riipustaaraapustaa kuvan valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Mä olen käyttänyt jotain Eucerinin tuotteita, meillä se on enemmän miehen sarja, jonka atooppinen iho rakastaa. Ihana kaveripiirros! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Mä en saa mun miestä käyttämään mitään,paitsi perusvoiteita.

   Poista
 4. Kuvasta tuli oikeen hyvä! Olen käyttänyt putelin Euceriniä jonka sain 40+ joulujuhlissa. Täytyy todeta, että olen kyllä oikeen tykästynyt tuotteeseen. Aijon hankkia lisääkin kunhan tuo on tuhottu loppuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se on mullakin päivittäisessä käytössä.

   Poista
 5. 2x oon tänään yrittänyt tänne kommentoida ja aargg kommentit kadonneet. Sanonpa vain nyt vielä kolmannen kerran, että ihan on teidän näköiset höpönassut. <3 Kun kynätkin katkoit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän tää bloggeri sekoilee? Aina löytyy neljältä koululaiselta varakyniä, onneks :D

   Poista
 6. Loistava piirros, hyvin sait kummankin piirteet tallennettua : )

  Eucerin on mun lemppari ihan suihkugeelistä ja -öljyistä ihonhoitoon. Noiden puhtaan raikkaasta tuoksusta olen tykännyt jo vuosia! Pitääpä testata tuo saatu cc-voide, iho kaipaakin värin tasoitusta & hehkeyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä hehkeä iho ihan muutenskin :)

   Poista
 7. Mulle Eucerin on vain nimeltä tuttu. Hienosti osaat piirtää!

  VastaaPoista
 8. Euceriniltä olen käyttänyt vain kropan iholle tarkoitettua rasvaa,naamarasvoja en oo koittanut kun naama tuottaa liiankin kanssa omaa rasvaa elikkä työpäivän jälkeen joku voi käyttää mua peilinä :D . Tosi hieno piirros :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla on sellanen tilanne. Miten olis joku kevyempi, geelimäinen tuote rasvaiselle iholle?

   Poista