maanantai 22. helmikuuta 2016

Vaatimattoman miehen palkinto

Tiedättekö,  kun joku on aina sinulle kiltti ja kiva?Keittää puurot aamunkoissa koko perheelle ja kantaa viisi kauppakassi hikoilematta, kun itse puhiset käsilaukun  painosta.  No mun mies on sellainen  ja liian harvoin tulee kiitettyä arjessa. Laitetaan lapset nukkumaan yhdessä ja sitten syödään voikkareita.

Mä sain blogiini tuoksun miehelle ja musta oli ihana antaa se ikään kuin toisen käden lahjana keskellä harmaata torstaita. 

Me akathan kiljutaan waudewaujee, mutta miehen nöyrä "ai mulleko, miks?"  oli kyllä erityisen lämmittävä lähestymistapa tuoksulahjaan. Mun miespuolinen idoli,  jonka kanssa menisin naimisiin, jos en jo olisi, eli DAVID BECKHAM on päästänyt markkinoille uuden miesten tuoksun :


David Beckham Aqua Classic. Lehdistöinfossa sanotaan seuraavaa:
Aromaattinen, metsäinen tuoksu avautuu orvokin lehtien ja mausteisen kardemumman huumaavalla yhdistelmällä, jota virkistävä sitruunan tuoksu tehostaa. Tuoksun sydämessä voi erottaa hienostuneen kukkien ja yrttien yhdistelmän. Siinä salvia, maruna ja kurjenpolvi muodostavat sekoituksen, joka kuvaa David Beckhamin hienostuneen maskuliinista olemusta. Jälkituoksu paljastaa mokkanahan syvän aistillisuuden, jota täyteläinen patsuli ja tyylikäs vetiver pehmentävät. Aqua Classic on hienostunut, dynaaminen tuoksu, jossa on moderni raikas vivahde.  
Mistään mokkanahasta ei ole kokemusta, muttaa puoliso ihastui ikihyvin niin tuoksuun, kuin lahjan antajaankin.

Oletteko te hyviä vaimoja ja miehiä? Muistatteko aina kiittää olemassaolosta? Ittelläni vielä muistettavaa.
DAVID BECKHAM AQUA CLASSIC kaupoissa tämän kevään, ovh 28.30 e edt 40 ml.


×saatu blogiin
×mobiilipostaus

10 kommenttia:

 1. Yritän välillä järjestää omalle puolisolle sellaisia hemmotteluhetkiä. Lahjoja en anna kun saaja on niin himpuran nirso. Kalsareita just uskallan sille ostaa. Ihanaa on muistaa toista arjen kiireiden keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat on kanssa passeli lahja, nirsolle siis ;)

   Poista
 2. Mä olen huono lahjomaan, mutta kerron joka päivä rakastavani. ;) <3

  VastaaPoista
 3. No on sulla vaan niin ihana mies. Älä kerro hänelle. Mä ihailen aina sitä, että miten hän kohtelee sua kuin prinsessaa, tai ainakin sen käsityksen olen saanut. Pus, pus teille molemmille. Te ootte niin söpis pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EnPÄ kerro :) Ei vaan, kyllä hän on ihana ja kohtelee hyvin.

   Poista
 4. Miestä on kyllä kivaa kiittää välillä, meillä on ainakin sellainen "en mä mitään tarvitse"-tyyppi oli synttärit tai nimpparit tai joulu. Mut kun mä haluuuun muistaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama! Mikähän niitä vaivaa :)

   Poista
 5. Voi kun kauniisti puhut miehestäsi <3 Ihanaa että sait lahjan hänelle, varmasti tuo tuoksu on mieluinen :)

  VastaaPoista