maanantai 7. maaliskuuta 2016

Ihania kevätmeikkejä LÓréal Parisilta

Enpä ole pitkään aikaan kokeillut uusia meikkivoiteita, kun olen uskollisena pysynyt kotimaiselle merkille. Sain ylläripaketin LÓréalilta ja likat hihkuivat innoissaan: Äiti noi on täptäpejä! Lóréal Paris Nude Magique cushion-meikkivoide oli siis teiniväestön tiedossa ennen kuin mä olin edes esi-innostunut.  Mulla on ollut tapana laittaa meikkivoidetta BeautyBlenderillä ja ranne joutukin nyt opettelemaan uuden liikkeen. Nude Magique Cushionissa on meikkityyny valmiina, jolla taputellaan sen verran meikkivoidetta naaman kuin tarvis on. Mä olen tarvinnut aika paljon, kun on jonkin verran peitettävää. Cushion-tyynyssä on elastinen (uu, elastinen on hot) rakenne ja meikkivoiteessa itsessään UV-suoja SPF 25. Meikkivoiteessa on 4 sävyä, mulla nyt talvikalpeassa naamassa käytössä 03 Vanilla.

01 Rose Porcelain
03 Vanilla
04 Rose Vanilla
07 Golden beige
kaikkien ovh 18,90 e.

Entäs sitten nämä kevätpunat, uulalaa! Color Richen huulipunapaleteissa on kaksi sävyä, Rouge ja Nude. 


Värejä pystyy miksaamaan keskenään.


Kuvissa vielä korkkaamattomat punat, mitenkään en raaskinut koskea! Mulle sopii parhaiten punaisen paletin sävyt, kun oon tottunut räikeisiin väreihin naamassa.
Ihanaa maanantaita kaikille!

*tuotteet saatu 

15 kommenttia:

 1. Mulle sopis noi ruskeen paletin punat. Mä haluisin testaa meikkivoidepuuteria näihin mun silmänalusiin.
  Kivaa viikkoa murmeli ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koklaa sitä Clarinssia, mitä mullakin on.

   Poista
 2. Sanonpa vaan, että I H A N I A <3 Noista menee pää pyörylälle kuules. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meneekin! Sitäkö se onkin, ku ihan on höhlä olo :O)

   Poista
 3. Mulla on hakusessa semmoinen ihana sivellin meikkivoiteen levitykseen kun meikkiopastuksessa opin että se on paras ja ihanin siihen hommaan. :) t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! Mä oon tottunut käyttää blenderiä, siveltimellä ei tullut yhtään niin pehmee. Real Tecniquesilla on hyviä suteja!

   Poista
  2. Joo sain vaan "saarnaa" miten ne sienet on pöpöpesäkkeitä ja imee vaan sitä meikkivoidetta sikana = menee hukkaan. Totta kyllä. Rakastuin siihen Inglotin siveltimeen millä teki/tein. Oli ihanan silkkinen ja sillä sai ihan mahtavasti meikin, paljo paremmin kuin sienellä. Mulla on kans se meikkimuna mut en oppinut käyttää, tuntu oudolle. t. Laura

   Poista
  3. Mut kiitti hei vinkistä, kävinkin tossa netistä tsekkaa mainitsemasi merkin meikkivoidesivellintä ja oli reilusti halvempi kuin Inglotin, ja hyväksi kehuttu. Tietty pitäis itse päästä kokeilee. t. Laura

   Poista
 4. Noi huulimeikkipaletit on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
 5. Kivoja juttuja taas,noi nude-punat on enemmän mun mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Mä tykkään olla näkyvä myös turpasvärkistä :D

   Poista
 6. Hörähdys elastiselle :D Mutta mulla on tää ja se on ihana! Sopii kiireisiin aamuihin tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka bongaaja :) Mutta sekin on totta ja jos elastinen tätä lukee, niin menen kaappiin taas häpeämään.

   Poista
 7. Nämä on niin ihania. Itsekin sain noi ja olin ihan täpinöissäni. NIin on upeat värit huulivoiteissa ja toi meikkivoide oli kyllä niin parasta.

  VastaaPoista