keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Mun aura on tulkittu

Tammikuun loppupuolella tulin kaapista ulos näkemisineni. Kerroin, kuinka näen ihmisten värit, enkä tajua ovatko ne auroja vai mitä. Aiemman kirjoitukseni aiheesta voit lukea tästä.


Rohkeasta puhumisesta seurasikin jotain mulle ennenkuulumatonta: Pääsin auratulkintaan vasta-avattuun liikkeeseen, Iloiseen Auraan. Viime viikko oli ollut kaikilla tavoin kuormittava ja jänskäsin olevani väreiltäni musta tai vielä pahempi: sirpaleinen lasi. En ollut onneksi. Ihana Leena, joka tulkinnan minulle teki, näki kyllä suoraan sisimpääni.
Miten tulkinta sitten eteni?
Istuimme mukavasti viihtyisillä nojatuoleilla toisiamme vastapäätä ja Leena kertoi taustaa siitä, mitä hän aikoo kertoa. Tulkinta eteni kuvainnollisesti ja minua käsiteltiin kukkana, jonka varsi esimerkiksi väreineen kertoi eletystä elämästä. Kukan nuppu väreineen kuvasti sitä ulosnäkyvää minua, kuten myös piilossa oleva herkempi sisus.


Leena kertoi aurastani ja väreistäni vertauskuvallisesti, tarinoiden avulla. Hän kannusti luottamaan intuitioon siinä, kun teen johtopäätelmiä hänen sanomastaan. Auratulkinta tehdään koskematta toiseen ja tulkitsija istuu osan ajasta silmät kiinni. Itse olin silmät mollollaan ja kirjasin muistiinpanoja.


Nainen istuu pilven päällä, ympärillä häikäisevän kirkas taivas. Nainen näkee kaikkialle hyvin. Hän haluaa neuvoa ja auttaa ihmisiä, mutta samalla pohtii miten? Tehtävä liittyy sisäiseen voimaan ja intuitioon.


Mitä muuta tulkinnassa tehtiin?


Leena kävi kaikki chakrat läpi ja sain kuulla niiden värit ja tilanteen. Osasta olin positiivisesti yllättynyt ja tavallaan tietämätönkin. Eniten minua yllätti, että olen niinkin intuitiivinen ja herkkä. Chakrahommelin lopuksi kysyin, että mitä toi värinä oli. Kuulemma jotkin ihmiset saattavat tuntea myös fyysisesti kussakin kohdassa, kun chakraa luetaan. TOSI JÄNNÄÄ JA WEIRD!
                        


Kun miltei parituntinen sessio oli ohi, tehtiin minulle vielä energiahoito. Pidin silmiäni kiinni ja lopuksi koin hyvin suurta iloa, sellaista ennenkuulumatonta sisäistä hihkua.


Kiitos sinulle Leena!


Yhteistyössä 40+blogit ja Iloinen Aura

25 kommenttia:

 1. Huikeeta :) Olisipa mielenkiintoista käydä ja muuten menenkin ihan varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli just HUIKEETA! Kannattaa käydä.

   Poista
 2. Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Tuollaiset kokemukset ovat joskus tosi silmiä avaavia.
  Aurinkoista keskiviikkoa muru ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmiä avaava on just hyvin sanottu.

   Poista
 3. Ihanaa Taru! Jos siis suosittelet paikkaa, täytyy laittaa korvan taakse. Olen etsinyt energiahoitopaikkaa pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki suosittelen! Saat Leenan tiedot tuosta linkistä.

   Poista
 4. Kuulostaa juuri niin hyvältä kuin arvelinkin! Yksi keino itsetuntemuksen tiellä ja varmasti hurjasti energiaa antava kokemus! Olen aiemmin itse käynyt lyhyessä pikatulkinnassa, mutta nyt olisi kiva kokeilla tällaista pidempää sessiota <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Its worth it. Mua kiinnostaa kuulla lisää ittestäni.

   Poista
 5. Mielenkiintoista. Vaikka en näe mitään auroja, olisi tuota hauska kokeilla,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sellainen syväanalyysi sinusta rauhallisessa miljöössä.

   Poista
 6. Ohhoh, kuulostaapa aidosti tosi mielekiintoiselle. Meikeläisenkään silmissä ja näkökentässä ei näy muita auroja kuin migreenin tuottamia, mutta jotenkin pystyn ajattelemaan ja kuvittelemaan kertomasi. Olisipa mielenkiintoista kokea joskus vastaava.

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoista todellakin, tarina tavallaan jatkuu, ensin värit tuli ilmi ja nyt syvennytään. Jännä on ihan selvää ollut, että olet erittäin intuitiivinen ja herkkä, mutta nämähän ovat juuri niitä asioita joita aina itse ihmettelee. Muiskuja oot paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muuten ihmetteleekin, etenkin jos ne on niitä sisismpiä ominaisuuksia, joista en huutele.puss

   Poista
 8. Wau! Varmaan upea kokemus kaikkineen. Mä olen ollut joskus yli 10 vuotta sitten chakratulkinnassa mutta nyt ois kyllä mielenkiintoista "päivittää" taas tieto.

  VastaaPoista
 9. Tämä kiinnostaisi kovasti! Kiitos hyvästä postauksesta taas <3

  VastaaPoista
 10. Minun on pakko nyt olla tylsä ja ikävä ihminen,mutta minusta tuo on kusetusta ja aivan mieltöntä höpöhöpöä,jossa naislta viedään rahat.ja joiltakin myös mielenterveys.Valitettavasti olen tälläsitäkin nähnyt näissä vaihtoehtokuvioissa.
  Olen nyt nelkyt + ikäinen,mutta nuorempana olin varsin kiinnostunut ja kävinkin kaikenmoisissa reikiterapioissa ,mutta sitten tuli yksi kokemus ,joka säikäytti pahanpäiväisesti. Silloin tajusin,että sinällään noissa hyvää tarkoittavissa ja harmittomilta tuntuvissa new age-hoidoissa ja istunnoissa on ihan ihan oikeasti pahat voimat mukana.nykyäään pysyn kaukana.
  -susanna-

  VastaaPoista
 11. Minä olen myös Leenan tavannut, ja on kyllä niin mukava tyyppi!

  VastaaPoista
 12. Ihana lukee näitä juttuja mullekin vasta hiljattain energiahoitojen myötä on henkimaailma ja outoja juttuja alkanut tapahtua. Kohtalo on alkanut johdattaa elämääni :)
  Näin esim. enneunta että tyttäreni on raskaana. Odottelen koska hän kertoo siitä :)

  Maadoittumisesta olen nähnyt unia. Se on tosi tärkeää maasta saa voimaa ja pysyy jalat maassa ja pää pilvissä :)
  Ostin "get grouded" maadoittavat sandaalit. Vastaa paljain jaloin kävelemistä ja keho kiittää.
  Maan jännite on nolla, keräämme ilmasta päivän aikana negatiivisia varauksia, joten varaukset on hyvä saada pois kehosta. Mulla on ollut aikaisemmin ongelma että välillä menee liian lujaa, silloin olisi hyvä saada jalat maahan. Huomaahan sen itsekin miten kroppa rauhoittuu, kun istuu laiturille ja laittaa varpaat veteen :) kesää odotellen :)
  T. Mari

  VastaaPoista