lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pääsiäispuuhat tyttären kuvaamana.

Lasten leluksi päätyi meikäläisen uusi kamera. Alaikäisiä ei jännitä sen käyttö, itse olen vieläkin hikisorminen ja tuskastunut. Toinen kaksosista kuvasti virpomisoksien tekemistä Olympus E-PL7:lla. Kuvissa on tähtenä sylivauva Pennikissa, joka itkee tyttöjen perään, jos häviävät näköpiiristä. Hän on pentutehtaalta pelastettu sisarensa tavoin, liian nuorena vieroitettu äidistä ja sen kyllä huomaa.

Toi villalanka on niin mulle

Oon satavarma, että toi keppi liikkui.

Eiks ookin upee takamus? 

Kuuletsä kuinka mä hyrrään?

Ai mitä sanoit?

Kestääks tää vielä kauan?

Kiitti.

Virpomissunnuntai on meidän pienimmille iso juttu, aavistan kyllä tämän olevan niitä viimeisiä kertoja, kun ilkeevät lähteä. Itse ootan aina aamunkoista asti korin kanssa oven suussa ja toivon runsasta osallistujamäärää, ettei mene kaikki omiin suihin. Viime vuonna meillä ei tainut käydä kuin pari lasta ja omat saivatkin sitte ihan kamalasti munia.

Saako teille tulla virpojia? Miten olet valmistautunu?

14 kommenttia:

 1. Meillä ei vietetä pääsiäistä, mutta meille voi silti tulla virpomaan. Ostin virpojia varten tikkareita ♡

  VastaaPoista
 2. Ootan kans virpojia, kori täynnä karkkeja. Lasten lapset käyvät myös. Viime vuosina on aika vähän virpojia käyny. Toivottavasti perinne ei kuihdu kokonaan. ihania nuo kissat, seuraavat tarkoin mitä talossa tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi vain yksi pari jollain koristelemattomalla oksalla virpomassa. Nyyh.

   Poista
 3. Oi kuinka ihana kisu <3 Meillä kyllä on joka vuosi käynyt virpojia ja lapset ovat myös käyneet vihtomassa naapureita :) Tänä vuonna, meillä ei ole kukaan kotona virpojia varten, kun ollaan töissä, peleissä ja treeneissä. Mutta mukavaa pääsiäistä sinne ja toivotaan että pikku noitia kävisi oven takana paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penni on tyynynvaltaaja ja kaulus. Ei oo käynyt kuin se yksi sakki. Höh

   Poista
 4. Virpojia saa tulla ja aina olen jotain makeaa heille varannutkin. Ikävä kyllä taitaa virpomisperinne olla hiipumassa, koska useana vuonna on käynyt niin, ettei ole virpojan virpojaa ovella käynyt. Ehkä nykyvirpojat käyvät sukulaisilla ja tuttavilla enimmäkseen virpomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tai sitten vaan kavereilla! Ei ole ikkunastakaan näkynyt.

   Poista
 5. Mahtavaa hommaa, mies laittoi just rairuohot, oon niin huono kaikessa tälläisessä ja onneksi on askartelevaiset tyttäret jotka on osanneet tehdä aina kaikki ite. OOn vain hommannut romppeita. Mutta ei ne tänä vuonna enää halunneet, taas yksi osa elämää jäänyt taaksen.

  Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kestä, kun lopettavat meilläkin! Mä meen sinä vuonna sitte itse. Nyyhky

   Poista
 6. Meillä kävi vain yksi. Oli meillä jokunen pussi odottamassa. Tosin me sitten livahdettiin asioille, joten en tiedä, että olisiko sitten käynyt Mä kävin itse virpomassa muutamalle kaverille ;)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kuvia <3 :D Meillä trullitellaan vasta ensi lauantaina :)

  VastaaPoista
 8. Eka Palmusunnuntai, jolloin oma pesue ei noitinut, koska hauska ja odotettu viikonloppureissu meni harmillisesti virpomishuvin kanssa päällekkäin. Tuskin tosiaan enää ensi vuonna sitten ikä antaa myöden virpomiselle. Kerrostalossa ovikoodien takana ei nyt käynyt virpojia, joten naposteltavaa riitti koko päiväksi...

  VastaaPoista