tiistai 15. maaliskuuta 2016

Se tuli kotiin! JEE

Nyt on monen viikon piinaviikot päättyneet. Ei tarvitse enää enää notkua kirjastoissa lainakoneilla, ei tarvitse änkeä kirjoituskylään viikonloppuisin eikä ennen kaikkea tartte tihrustaa kännykän näytöltä. Kuvien liittäminen mobiilisti blogiin on jotain aivan vaikeaa, etenkin jos niiden paikkoja mielii tekstissä muuttaa. 


Läppärini on saapunut kotiin. Ei suinkaan se alkuperäinen särkimennyt, jota ei kukaan enää osannut ehjätä. Minulla on upouusi kone, jota olen nyt koko illan parhaan pinnani mukaan viritellyt itseni näköiseksi.  Kuvassa näkee syvän onnentranssin. Niinhän se on, että jonkin asian merkityksen tajuaa vasta kun sitä ei ole. Kouluhommat ovat kasaantuneet kiitettävästi, kun en niitä mitenkään työn ohella saati työkoneella ole ehtinyt tehdä. Blogijuttuja on hurjasti jonossa ja siitä pahoittelut kaikille, joiden asiaa en ole vielä voinut kertoa. Nyt alkaa Ilopillerin arki palautumaan raiteilleen ja siitä olen superonnellinen!


                           

Lukijoille suuret kiitokset, että olette jaksaneet odotella visuaalisesti asiallisia päivityksiä! Oon ollut oikeasti tosi ahdistunut ja pulassa ilman konetta. 

Nyt jatketaan! PUSS!

4 kommenttia: