keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tammer-Tukun keväthommia

Muutama viikko sitten olin blogibestikseni Outin kanssa hillumassa Vantaalla ja tutustumassa Tammer-Tukun tarjontaan. Me tykätään käydä tapahtumissa yhdessä ja ollaan aina noloina koputtelemassa oville ennen tilaisuuksien alkua. Me mammat ollaan kai totuttu ottamaan varoaikaa menemisiiin, kun joskus vuosia sitten on pitänyt varautua pikkulasten kanssa liikkuessa vaikka mihin.  
Siellä me daamit taas oltiin ekana notkumassa Akseli Herlevin kokkausten äärellä ja pyrittiin parhaamme mukaan vain maistelemaan. Kävi niinkuin aina, ruoka oli liian hyvää ja meni kunnon ruokailuksi. Tarjolla oli ainakin Spicyä kanaa, kalatacoja ja papu-broccolisalaattia. Akseli oli ihan itte vääntänyt yötä myöten mehuja ja niillä me sitten ilta startattiin. Nyt meilläkin on oma piha, jonne mä voin miehen kauhuksi laitella puutarhatonttuja. Edellistä edeltävässä kodissa mulla oli pihalla kummittelemassa Lumikki kääpiöineen ja ne menivät sitten muka vahingossa rikki. Nykyinen koti on sisustukseltaan valkoharmaa ja Tammer-Tukulla oli kyllä kaikkea meille sopivaa. 


Paikalla oli myös kosmetologiopiskelijoita tekemässä meille käsihoitoja  uusilla Rento-tuotteilla.  Mulla oli kamala tilanne, kun mun vihkisormukset olivat kutistuneet sormen ympärille, eivätkä ne melkein irronneet! Nyttemmin sormukset ovat suurennettavana, jottei ahdista hentoa sormea. 

Tammer-Tukun tilaisuudet ovat aina niin kivoja, hyvässä seurassa ja kumpparihousuissa! 

Kiitokset taas SuccessStoryn Sadulle ja Tammer-Tukulle!

4 kommenttia:

 1. Meillä oli kyllä niin hauskaa, meillä aina on hauskaa ♡
  Onneks nähdään taas tällä viikolla ♡

  VastaaPoista
 2. Oijoijoi noita herkkuja ja Rennon tuotteet niin hyviä, tuo sitruuna olisi mahtava. Rakastan sitruunaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja se uus kevätlumme, mikä tuoksui kielolle!

   Poista