keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Toppatakissa tropiikissa

Jokin aika sitten pääsin liukastelemaan Kaisaniemen jäätiköillä, kun olin taas ensimmäisen ovenrivassa roikkumassa L´Oréalin Garnier Respons-uutuuksien lanseerauksessa. Myöhästyminen aiheuttaa mulle kiireentuntua loppupäiväksi, enkä ikinä muista kuinka nopeasti kävelen ja olen yleensä etuajassa. Mutta silti, mistä oli tilaisuudessa kyse?

    

Naistenpäivänä lanseerattiin LÓréalin Garnier Respons-sarjaan uusia vartalonhoitotuotteita uusilla tuoksuilla. Shampoot ja hoitsikat ovat meidän likkojen (teinitrio, jos et tiennyt) hittituotteita ja kun kuulivat mamman menevän tähän tilaisuuteen, yrittivät saada feikkikuumeen aikaiseksi ja aveckutsua äidiltä kaikin keinoin kiristettyä.

                             

Koska olin ekana mestoilla, ehdittiin mulle näytellä paikkoja ennen muiden aikuisten tuloa. Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa olen lasten kanssa aiemmin ollut, mutta ikinä siellä ei ole musiikki niin kauniisti soinut, kuin nyt. Nautimme muiden nelkytplusnaisten kanssa aamiaista palmujen katveessa ja lähdimme kukin harhailemaan omille voitelukierroksillemme, kaktusten kohdalla aina törmättiin. 

                         

Tuotteiden uusi iso juttu on Mythic Olive- hiustehoitosarja tuhoontuomituille, eli rutikuiville ja käsitellyille hiuksille. Oma hiukseni on kuin lasivillaa, joten näillä olen sitä hellävaraisesti hoidellut. 

                                


Vartalotuotteista Argan&Camelia oil tuoksuu aivan parhaalta, vaikka kyllä Honey Treasures tekee mun talvikuivalle kropalle ihmeitä. 

                             

Kaurakermaa ja mantelimaitoa (eiks oo luksus toi mantelimaito) sisältävä vartalovoide on jotenkin lauantainen, sellainen että sen tuoksuisena on ihana mennä nukkumaan saunan jälkeen.Kävi mulle taas nolostikin. Pitkään juttelin erään tutun blogaajan kanssa ja ihmettelin, kun en saa vastakaikua. Selvisi sitten, että Nella Törnroos ei olekaan sama asia kuin Janet, joksi häntä luulin.  Kun viime viikonloppuna taas törmättiin molempien kanssa, piti  taas varmistaa, että oletko sinä nyt itsesi vai se toinen. Luoja mun kanssa. 

Aamupäivä oli ihana. Kiitos kutsusta ja hyvin järjestetystä tilaisuudesta!

4 kommenttia:

  1. Oli aivan ihastuttava ja erilainen aamupäivä. Kiitos mahtavasta seurasta <3

    VastaaPoista
  2. Harmittaa niin etten päässyt tuonne tapahtumaan ♡
    Sä et ainakaan myöhästy tapahtumista, mussahan on tota samaa vikaa :)
    Ihanaa loppuviikkoa♡

    VastaaPoista