perjantai 1. huhtikuuta 2016

Hopelessly devoted to SILJA LINE

Ette usko, mutta en ole eilistä ennen ollut koskaan Silja Linella.

Meidät bloggaajat ja lehdistön edustajat oli kutsuttu GREASE-musikaalin ennakkoesitykseen, enkä meinannut legginsseissäni pysyä. Kaiken lisäksi meidät 40+bloggaajat oli laitettu eturiviin punastelemaan.
SILJA LINEN Helsinki-Tukholman välisellä reitillä alkoi tänään 1.4 pyörimään nuoruudestani tuttu Grease. Muistin kaikki biisit ulkoa, vaikka välillä piti ihan tunnekuohussa kuunnella upeaa esitykstäkin. Aiempinakin vuosina Silja Linelle on ollut musikaaleja, viimeisimpinä Fame ja Saturday Night Fever. Ne keräsivät ihan sikana yleisöä viime vuonna, kahdessa kuussa yli 40 000!
Mä olin kyllä erittäin passeli kohderyhmäksi, koska en ole ikinä laivalla esitettyjä musikaaleja nähnyt. Oon jotenkin luullut, että esiintyjien taso olisi normiteatteria heikompi ja musiikkillinen anti kotikutoista. OLIN VÄÄRÄSSÄ! 

Tämän produktion ohjaajana ja koreografina toimii superstarojen kanssa paljon työskennellyt Gary Lord. Kun sain kuulla Garyn tehneet Robbie Williamsinkin kanssa duunia, koin oloni melkein julkkikseksi, kun olin samassa tilassa  ihmisen kanssa, joka on ollut samassa tilassa ihmisen kanssa, joka on superstara! Tiedättekö mitä tarkoitan? Mun piti mennä Robbien kanssa naimisiin, jos en olisi omaa miestäni tavannut. Robbie ei tiedä asiasta.

 Gary kertoi, että Sandyn näyttelijä on ruotsalainen ja muut esityksen lahjakkaat näyttelijät brittejä. Mistä Grease sitten kertoo? 

No rakkaudesta, kuten kaikki hienot asiat. Danny ja Sandy ovat vehkeilleet kesällä, pussailleet rannalla ja melkein rakastuneet. Koulun alettua syksyllä Sandy kertoo uusille kavereilleen tavanneensa kesällä pojan, sydänsilmin. 
Samanaikaisesti Danny, pahisjengin johtajapoika brassaillee ja juonen edetessä dissaa Sandyä ihan kunnolla. Heilastelee toisten daamien kanssa ja muuta sydäntäsärkevää. 

Enempää en paljasta, koska tämä pitää itse nähdä. 


Musikaali menee Silja Serenadella ja Symphonyllä 1.4.-31.52016. Musikaali sisältyy risteilyn hintaan, mutta vaatii etukäteen tehdyn paikkavarauksen (mahtuu 300). Ikärajasuositus 12 v ja esityskieli englanti.  Illan aikana on kaksi 90 minsan esitystä. Onko Grease sulle tuttu?

 Kuka arvaa mun lempibiisin musikaalista ( ei ole Hopelessly devoted to you)?

Kiitos Silja Line. 
10 kommenttia:

 1. You the one that I want?
  Mä oon kyllä niin kade kun en tonne päässyt.
  Greasen olen nähnyt varmaan 10 kertaa. Hyvää musiikkia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITEN SÄ ARVASIT! Oikein ja litra kolaa voittajalle.

   Poista
 2. Minäkin olin niin väärässä, en tiennyt että taso on noin kova ja luulin, että kyseessä on sellainen pieni iltashow, ehei wau pääsin aitoa musikaalia katsomaan ja kyllä ne leggarit pyöri täälläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kävi ihan itkettämään yhdessä kohdassa, aattele! Ihan sairaan hyvä.

   Poista
 3. Tämä oli niin ihana. Tänään vielä oon niin fiilistellyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sä meet vielä uudestaankin kattomaan, kadekade!

   Poista
 4. Täällä ollaan fiiliksissä vieläkin :)

  VastaaPoista
 5. Voi että tekisi mieli niin nähdä tämä! Mulla oli Grease videona ja se tuli katsottua monta kertaa nuorempana ;) Olin salaisesti ihastunut John Travoltan esittämään Danny Zukoon :D En kyllä usko, että olin ainut! Haha.

  VastaaPoista