torstai 7. huhtikuuta 2016

IdHair Mé, arvatkaapa mitä!

Kyseessä on suomalainen brändifirma, joka on tuonut markkinoille kotimaiselle hiukselle sopivat tuotteet, eli IdHair Mé- sarjan. 

Me mentiin Outin kanssa eturiviin mulkoilemaan, että mitä taas tapahtuu ja osataanko olla aamuvuorojen jälkeen ihmisiksi. Meillä molemmilla on vaaleat ja lasiset hiukset, eikä niitä saa ilman naulapyssyä laitettua pitkäkestoisesti.
Kouluttaja Jani Räisänen demonstroi meille tuotteita ja samanaikaisesti mallit saivat kampauksia salamavauhtia. Joskus mua kyllä harmittaa tää lyhyt tukka, kun en saa lettejä ja muita laitettua. Kärsivällisyys ei kuitenkaan riitä kasvattamiseen. Eikä lisäkkeisiin, joten valitan mieluiten.Tuotteet ovat kaikki saman hintaisia, eli 14.90 kappale. Mua tämä ilahduttaa, koska olen duunari tai ainoastaan opiskelija, riippuu miten asiaa ajattelee. 


Lyhyessä tukassa on se etu, että sitä on helppo laittaa, etenkin näillä tuotteilla.


Moulding paste on vähän niinkuin vahaa, muttei kuitenkaan. EI jämähdä koppuraksi, eikä tee rasvafledaa. Tykkäsin.
Heat Defender toimii hyvin munkin erikoisessa hiuksessa, eikä jättänyt sellaista liukasta liukulettiä.


Mutta mihin mä rakastuin on tuo Fiber Mousse. Näyttää muotovaahdolta, mutta sisältää kuituja! Kun Jani tätä meille lavalla veivasi, odotin että pääsen kotiin kokeilemaan omaani. Hiuksen paksuntuivat huomattavasti ja olivat sellaiset heilumattomat koko päivän. IHANA TUOTE!

DRY CLEAN on kuivashampoo, jota mä käytän välipäivinä antamassa volyymiä.

ILOPILLERI suosittelee!

Saatavuus: parturi-kampaamot, IdHAIR-verkkokauppa: www.idhair.fi

*kiitos Successtory PR
*Kiitos IdHair

10 kommenttia:

 1. Noista kiinnostaisi, en ole varma onko kuvassa, niin olikohan kiiltosuihke ja sitten tyven kohottaja, tarvin mun lätälle tukalle volyymia, jotta mun naama näyttää pienemmältä. Tämä on tosi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tämän! Mulla on pitkä naama, joten tarviin sivupörheyttä. Toi Dry Clean toimii tyvikohottaja, kuten outi tossa alla ties

   Poista
 2. Toi kuivashampoo toimii tyvenkohottajanakin!
  Aivan upeita tuotteita ja mulla tulossa vielä yks yllätys IdHairilta.
  Oli ihanaa taas sekoilla sun kanssa tässäkin tapahtumassa :)

  VastaaPoista
 3. Mä en tykännyt Moulding pasten tuotetunnusta, mutta sarjan hiuspuuteri oli positiivinen ylläri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun takatukan se oikoo, ku mulla on nukkumapörrö.

   Poista
 4. Sain vielä kokeiluun Beach Stylerin ja sillä saa aikaiseksi sellaiset surffikiharat, että Baywatch -tyttäretkin on kateellisia ;)

  VastaaPoista
 5. Harmi, etten ehtinyt töiden takia mukaan, mutta näihin täytyy kyllä ehdottomasti tutustua! Tosin mun tukka ei enää tuuheutta kaipaa, vaan mä metsästän nimenomaan niitä silottavia tuotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Sulla onkin mahtavan runsas fleda.

   Poista