keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

ILOPILLERIN MIES TESTAA: ClarinsMen

Kyllä oli mun mies polleana, kun sai omat Clarinsinsa testiin. Mun purkki- ja meikkikokoelma on perheessä aiheuttanut lievää närää, joten ihan miehistä egoa hiveli, kun " Did I get something too?"- kysymykseen pystyi kerrankin vastaamaan positiivisesti. Mun mies on ollut aikalailla vesipesu- ja perusnivea linjalla tähän asti. Testiin hän sai 4 uutta tuotetta, joita tässä on jo parisen kuukautta hartaudella sivelty:


CLARINSMEN Super Moisture Gel ja Super Moisture BalmSuper Moisture Gel ja Super Moisture Balm molemmat kosteuttavat ihoa, niin ettei se jää tahmaiseksi. Tuotteet sisältävät sellaista ihmeainetta kuin kalsiumhyaluronaatti, joka vahvistaa ihon omaa suojausta. Auringonkukan auksiinit (hyi, kirjoitin auringonkukan ekana erikseen) kiinteyttävät ihoa. 

MITÄ SANOI MIES? Suomennan suoraan, paitsi awesome pysyköön.

Mun iho tuntui heränneeltä ja vähemmän väsyneeltä. Näytin kaverin sanojen mukaan nuoremmalta (ja vaimon, höh MIKSEI MUN SANOMISTA MAINITTU).

CLARINSMEN Line Control Balm ja Line Control Eye Balm.                                 


Nimensä mukaisesti Line Control Balm lupaa kohottaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Ainesosissa on muun muassa parakrassi-uutetta ja kaurasokereita, välitöntä liftiä varten on tuotteeseen lisätty kofeiinia.
Line-Control Eye Balmissa on samoja ainesosia ja lisäksi Maritime-männystä saatua uutetta, mikä vilkastuttaa mikroverenkiertoa. 

MITÄ SANOI MIES?

Great. Silmäpussit, (jotka on myös lapsille periytyneet, mun huomautus), vaikuttivat pienemmiltä eivätkä silmät tuntuneet niin heavyltä. Leukalinja oli ennestäänkin kireä, koska mies on laiha kuin minä tyttyysvuosina. 

Paljon kiitosta sai putelien ulkoasu: niissä oli selkeä maskuliininen touch ja tarpeeksi teknisiä, yllättäviä osia. Kuten Eye Balmissa oleva kierrettävä pumppuosa, joka paljastaa suuttimen. Ihanaa ja ymmärrän.Miten teidän ihanat miehet, käyttävätkö kasvotuotteita ja mitä tarkemmin? 
Tuotteiden suositushinnat:
Super Moisture Gel 50 ml 45 e
Super Moisture Balm 50 ml 45 e
Line Control Balm 50 ml 67,25 e
Line Control Eye Balm 50 ml 51.20 e
*tuotteet saatu blogiin miehen testiin, kiitos tuhannesti8 kommenttia:

 1. Meilläkin testissä nämä, paitsi silmänympärysvoide, koska mies ei räppää sellaisilla ei millään. Testissä piisaa nyt haastetta, koska kolme kauneustuotepulloa on miehelle hyvin monimutkainen elementti, miehellä joka osaa autostaan kaikki vimpaimet ja niin edespäin. Joten vielä testaillaan ja testattu on vasta yhtä, no koska se kolme pulloa: ;) Ianhan se siinä, heti tunnistin silmistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii..eikö miestä innostuttanut edes pumppumekanismi?

   Poista
 2. Meillä mennään noilla perus Nivean tuotteilla. Olen nyt saanut testaamaan Nivean geelimäistä kosteusvoidetta (juksasin, että on ihan samaa kuin tuo purkkinivea).
  Kiva kun sait miehen testauksiin mukaan.

  VastaaPoista
 3. Hei mahtavaa, että mies sai omat putelinsa, niin sä saat nyt hyvillä mielin olla ylpeä omistasi ;) Meillä mies käyttää vain after shave tuotteita ja dödöä. Niihin on tyytyminen ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä mies käyttää Lumenea. On polleana, että on oma rasva eikä mikään PARIISISTA KOSMETIIKKAHÖPERÖN MUIKKELIN TUOMA JA JONKA MUIKKELI TOTESI ITSELLEEN EPÄKELVOKSI. Hahhaa, miehelläni on siis todellakin traumaattisena kokemuksena se, että lykkään mulle epäsopivat rasvat hänen käyttöönsä :D Ja olen tosiaankin saanut kuulla siitä, kun Pariisista roudasin kosmea aika rankalla kädellä ja osa purkeista sitten päätyi miehelle..tai siis, tuputin niitä hänelle :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aatellut, että varmaan joudun Ianin joskus meikkaamaan kokeeks. Tuli vaan mieleen.

   Poista