keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

ILOPILLERI goes PINGhelsinkiHommahan on sillä lailla, että viime vuonna järjestettiin ensimmäistä kertaa PINGHelsinki.  

Itse hain mukaan sillä mielellä, että jos pääsen niin jihuu. Samalla periaatteella, kuin ammattikorkeeseen, että kattellaan kuinka muijan käy.  Nyt on tietooni tullut virallisiakin kautta ilmotus: ILOPILLERI on valittu content guruksi PINGHelsinkiin toukokuussa. Eli sisältöihmiseksi, sellaiseksi joka tietää mitä tekee. 


Itsellenihän sisäänpääsy tuli puun takaa, koska aika-ajoin iskee hirmuinen hätä: Bloggaajien tuntema enosaamitään-tauti. Edelleenkin tunnen alemmuutta valokuvanerojen joukossa ja syvä kadehdintaa niitä kirjoittajia kohtaan, jotka osaavat puhua naisista muinakin kuin muijina. 

Olen siis otettu ja kiitollinen, ehkä vähän nynnykin. Minäkö osaan riittävän hyvin päästäkseni mukaan eturivin bloggaajien joukkoon? Olenko mä eturivin bloggaaja, aivan kamalaa ja nyt ainakin epäonnistun! Eniten on kuitenkin wau-fiilis ja sellainen hämillinen olo, että Ilopilleristä digataan!

Toukokuussa parisataa sisällöntuottajaa kokoontuu Kirkkonummelle Långvikiin pohdiskelemaan tätä blogi-sometouhua. Tämähän on mun lempipuuhaa ja saan elämäni suurimmat onnenhetket omien kuvien maalaamisesta lasten koulupäivien aikana. Porukkaan valittiin mukaan useita kollegoita 40+blogeista, onneksi. Ilman heitä en olisi mitään. (KIITOS HELI)

Täältä tullaan PINGHelsinki. 

Ps. Ihana besuni Outikin pääsi mukaan! JESS!Tapahtuma on on Pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin tapahtuma, joka tuo päiväksi yhteen sosiaalisen median sisällöntuottajat, eli Suomen eturivin bloggaajat, tubettajat ja instaajat, sekä yritysten sisältöjen parissa toimivat ihmiset.
Luvassa on näkemyksiä sisältöjen tulevaisuudesta, vinkkejä laadukkaiden sisältöjen tekemiseen ja ostamiseen sekä tulosten mittaamiseen. Samalla osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa, vaihtamaan ajatuksia ja pitämään hauskaa Suomen hauskimmilla business-festareilla!( teksti http://www.pinghelsinki.fi/)


16 kommenttia:

 1. Tää on ihan loistava juttu ja Taru olet todellakin paikkasi ansainnut tuolla eturivissä <3

  VastaaPoista
 2. Olet aito, osaat kirjoittaa, olet hauska ja olet taiteellinen, eli helkkarin monipuolinen muijales. <3

  VastaaPoista
 3. Olet paikkasi PINGissä ansainnut. Maltan tuskin odottaa itsekään toukokuuta! Uskon että tuolta saa taas eväitä omaan tekemiseen ja pääsee tapaamaan kollegoita (ja saa kysellä tyhmiäkin).

  Lyhyessä ajassa olet noussut kyllä hienosti Suomen blogikartalle ja varsinkin kauneusbloggaajana olet ihan huipputasoa. Nöyryys ja hyvyys kantavat aina hedelmää <3

  VastaaPoista
 4. Kyl mä oon meistä niin ylpee. Tää vuos on meidän Taru. Onnea myös kaikille muille valituille ♡♡♡

  VastaaPoista
 5. Ihan mahti juttu :) Onnea kaikille pääsijöille. Mielenkiinnolla kuulen mitä kivaa koitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jani! Tavataan jossain muualla, jookoa?

   Poista
 6. No siellähän sitä sitten nähdään ja ammennetaan kaikki mahdolliset opit blogiemme hyödyksi <3!

  VastaaPoista
 7. Onnea sulle kun pääsit mukaan. Löysin tieni tänne sun blogiin Outin blogin kautta ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Käyn vastavierailulla.

  VastaaPoista