sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ilopilleri kohta VUODEN eli synttärijuttuja tulossa

Tiesittekö, että en ole kirjoittanut Ilopilleriä vuottakaan? Ihan itteenikin punastuttaa, kun kävin noita ekoja postauksia lukemassa. Tästä pääset mulkoilemaan ensimmäistä kirjoitustani. 

Niinhän se on, että vuodessa kasvaa lasten lisäksi oma visio siitä, mitä blogiltani haluan. Hommahan ei etene yksinpuheluna eikä niin, että teen asioita väkisin. Mulle on alkanut selkiytymään visio siitä, mitä haluan lukijoilleni tarjota. Melkein vuoden olen ollut vähän sitäsuntätä ja siitä ollaan kyllä pidetty.  `Panostan jatkossa enemmän omien taidekuvien käyttöön postauksissa, vaikka ne eivät välttämättä aihealueeseen sovikaan. Maalaushommat on kuitenkin niitä, joista saan eniten iloa ja sitä onnea, mikä Ilopillerin pitää hymysuuna. Käytännössä tämä näkyy teille niin, että päivitystahti ei pysy yhtä tiiviinä, koska haluan tehdä taidetta juttuihini ja niitä en halua sutaista. Onko tämä teille ok, vai pitääkö tuntea hylkäämisenpelkoa?

Toukukuun alussa Ilopilleri viettää 1-vuotissynttäreitään ja ajattelin ilahduttaa lukijoitani. Kysynkin teiltä ajatuksia synttärivouhotukseen. Mikä olisi teille mieluisa synttärinviettotapa kanssani? Jos se on arvonta, mitä toivot palkinnoksi? Jos se on jotain muuta, mitä?

13 kommenttia:

 1. Mä en sua hylkää koskaan.
  Arvonta ois jees, ehkä jotain pientä kosmetiikkapalkintoa tai sun maalaama kortti yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idis! Ja kiitos hylkäämättömyydestä

   Poista
 2. Oi oi! Tuo Outin kommentti jostain sinun maalaamasta kortista on huikea eli samaa mieltä Outin kanssa.

  VastaaPoista
 3. Taidetta kyllä kiitos :) Arvonta tervetullutta ja sehän olisi nastaa jos voittaja saisi jotain sun tekemää taidetta vaikkapa voittajaan itseensä liittyen (jos blogin pitäjä tms.) joka liittyy voittajaan tai voittajan toivetaidetta :) Sulta kun se tuntuu käyvän niin näpsäkästi :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan forever and ever <3 Laatu edellä ja sen Ilopilleri osaa <3

  VastaaPoista
 5. Wau... onko siitä jo kohta vuosi. Muistan vielä sen kun käytiin kahvilla... kahvin jälkeen tekstailtin blogin nimestä ;) Upeaa kun lähdit bloggaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuussa synttärit, kuten mullakin!

   Poista
 6. Onnea1-vuotiaalle! Oli mukava tavata eilen!

  VastaaPoista
 7. Hyviä ajatuksia blogin suunnasta! Sinä olet taiteilija, joten anna sen näkyä blogissasi! Blogista tulee silloin entistä mielenkiintoisempi. Ja joku sinun tekemäsi kortti tai muu työ olisi upea palkinto yksivuotisarvonnassa.

  VastaaPoista